ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΕΡΣΗ(video)

Σύμφωνα με το "οικολογικό" αυτό σχέδιο, οι άνθωποι θα πρέπει χάριν του περιβάλλοντος να συγκεντρωθούν σε τερατουπόλεις-στρατόπεδα, που ωστόσο θα πρέπει να είναι πράσινες και οικολογικές, για το λόγο αυτό, θα απαγορευθούν τα αυτοκίνητα και θα επιτρέππονται μόνο τα ποδήλατα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να πέσει το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων, διότι οι μορφωμένοι ανεβάζουν το βιωτικό τους επίπεδο αγοράζοντας αγαθά και δαπανώντας ενέργεια, πράγμα που δημιουργεί σκουπίδια και χαλάει το περιβάλλον.
Άρα οι άνθρωποι θα πρέπει να μην μορφώνονται και τόσο πολύ. Επίσης θα πρέπει να καταργθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα πρέπει να αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, που σου εξασφαλίζει κρέας, χωρίς την ύπαρξη όμως ζώων.--Ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν ζώνες χωρίς ανθρώπους (NO HUMAN ZONE) στις οποίες η φύση θα..... απολαμβάνει τον εαυτό της, χωρίς να κινδυνεύει από εμάς τους κακούς. Στην φωτογραφία, με κόκκινο και κίτρινο είναι οι περιοχές χωρίς ανθρώπους και στα ελάχιστα μαύρα στίγματα θα βρίσκονται οι τερατουπόλεις όπου οι ένοχοι άνθρωποι που κόντεψαν να καταστρέψουν την καϋμένη τη φύση θα ζουν στα κρατικά σπίτια τους, που ουσιαστικά θα ανήκουν στις τράπεζες, δύο δύο ή και τρεις τρεις οικογένειες μαζί, αφού η ιδιοκτησία θα απαγορεύεται και λόγω υψηλής φορολογίας θα είναι αδύνατη.--Ο όρος βιώσιμη ανάπτυξη, που πολλοί ίσως τον χρησιμοποιούν χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει, ορίζει ότι: ... Αυξάνονται διαρκώς οι επιστήμονες και οι καθηγητές πανεπιστημίου που καταγγέλλουν το ψεύδος της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και του κινδύνου της δήθεν κλιματικής αλλαγής, λόγω δήθεν των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, που προωθήθηκε συστηματικά εδώ και πενήντα περίπου χρόνια. .. το απόλυτο ξεσκέπασμα της μεγαλύτερης παγκόσμιας απάτης που τείνει να καταστρέψει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε και να μας οδηγήσει σε μία παγκόσμια δικτατορία, παρόμοια με την οποία ο πλανήτης δεν γνώρισε ποτέ πριν, κατά την διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας.
ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΕΡΣΗ(video) ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΓΕΡΣΗ(video) Reviewed by Unknown on 20:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.