Κρήτη: "Σκότωσε την γιαγιά του γιατί πίστευε ότι... του έκανε μάγια!" (Βίντεο)

Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη γιαγιά του ο 25χρονος -Το μαχαίρι έσπασε από το μένος! Ο νεαρός πήρε δεύτερο μαχαίρι απ'την κουζίνα...για να συνεχίσει! -Συνελήφθη 22χρονος φίλος που γνώριζε καθώς κι ένα τρίτο άτομο που τους προμήθευσε ναρκωτικά.

Έφτιαξε ένα σενάριο, όμως έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, ο 25χρονος άνδρας, ο οποίος τελικά ομολόγησε χθες ότι ο ίδιος δολοφόνησε τη γιαγιά του, μέσα στο υπνοδωμάτιό της στο μικρό σπίτι της οδού Τσιμισκή, στον Πόρο.

Μαζί με τον 25χρονο, συνελήφθη και ο 22χρονος φίλος και συμφοιτητής του, στο ΤΕΙ, για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 25χρονος εκμυστηρεύτηκε στο φίλο του τί είχε κάνει, όμως ο 22χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές, ως όφειλε. Παράλληλα συνελήφθη ένας ακόμη Ηρακλειώτης, ο οποίος νωρίτερα είχε προμηθεύσει τους δύο νεαρούς με ναρκωτικές ουσίες.

Η εικόνα της κατακρεουργημένης γυναίκας, μέσα στο υπνοδωμάτιό της, στο σπίτι στον Πόρο προκάλεσε το αίσθημα των αστυνομικών, που τα ξημερώματα της Τρίτης έσπευσαν στο σπίτι της οδού Τσιμισκή. Μάλιστα, στο σπίτι βρέθηκε ένα κουζινομάχαιρο το οποίο θεωρείται ότι αποτέλεσε το φονικό όπλο. Μάλιστα, το μαχαίρι έσπασε από το μένος με το οποίο ο 25χρονος κατάφερε χτυπήματα στο σώμα της γιαγιάς του, ενώ ο 25χρονος εγγονός πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι, για ... να συνεχίσει!

Το σενάριο

Σε σύντομες συνομιλίες που είχε ο νεαρός φοιτητής με τους αστυνομικούς για το πού βρισκόταν τις προηγούμενες ώρες, εκείνος φέρεται να είπε ότι ήταν έξω και διασκέδαζε και πως όταν έφτασε βρήκε νεκρή τη γιαγιά του.

Αστυνομικός παρατήρησε ότι στα χέρια είχε κάποιες αμυχές και με έναν φακό φώτισε το σημείο. Ο νεαρός σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε προλάβει να πλυθεί, όμως δεν είχαν καλυφθεί τα σημάδια στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε σχετικώς από αστυνομικό της ασφάλειας και είπε ότι έπιασε τη γιαγιά του για να διαπιστώσει εάν ζει και πως προσπάθησε να την γυρίσει ανάσκελα.

Ο δράστης σύμφωνα με την αστυνομία «έσπασε» και ομολόγησε αρκετές ώρες μετά το φονικό στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου, όπου προσήχθη λίγα λεπτά μετά που ο ίδιος τηλεφώνησε στην Αστυνομία τις πρώτες πρωινές ώρες για να αναφέρει τον θάνατο της 85χρονης γιαγιάς του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τη σκότωσε γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν, επειδή είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι ο νεαρός δολοφόνος δεν αποκλείεται να διέπραξε το φονικό, γιατί η άτυχη γυναίκα δεν του έδινε χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες, ενώ εξετάζεται ακόμη εάν βρισκόταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν κατάσφαξε την ηλικιωμένη γυναίκα.

"Μου έκανε μάγια και με καταριόταν"

Ο 25χρονος φοιτητής του ΤΕΙ και γιος της κόρης του θύματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε συλληφθεί όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού «δημιουργούσε προβλήματα και του έλεγε διάφορες κουβέντες» επειδή ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Για το φίλο του είπε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στο φονικό και πως ήταν μαζί στο δωμάτιό του προχθές το βράδυ.

Ο νεαρός φίλος του 25χρονου όταν εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι νωρίτερα βρισκόταν μαζί στο δωμάτιό του συμφοιτητή του, ανέφερε για ποιο λόγο ήταν εκεί και είπε πως κάποια στιγμή ο 25χρονος είχε φύγει από το δωμάτιο του και τον αναζήτησε. Όταν κατέβηκε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης την βρήκε πεσμένη και γεμάτη αίματα.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώθηκε από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο του 25χρονου εγγονού κι αυτό διότι κάτοικοι του Πόρου έδωσαν πληροφορίες σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ λέγοντάς τους ότι ο νεαρός είναι χρήστης ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές κατά το παρελθόν, όπως ανέφεραν οι γείτονες της ηλικιωμένης, είχε διαπληκτιστεί με τη γιαγιά του από την οποία ζητούσε χρήματα.



ΠΑΤΡΙΣ - Θάνος Περβολαράκης, Cretalive.gr
Κρήτη: "Σκότωσε την γιαγιά του γιατί πίστευε ότι... του έκανε μάγια!" (Βίντεο) Κρήτη: "Σκότωσε την γιαγιά του γιατί πίστευε ότι... του έκανε μάγια!" (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 09:44 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.