Κυνηγός για γέλια και για κλάματα (Βίντεο)

Αμερικανός κυνηγός γλύτωσε από βέβαιο θάνατο, όταν άγνωστη δύναμη όπλισε το χέρι του.


Διαβάζουμε κατά καιρούς μακάβριες ειδήσεις, με κυνηγούς που πέφτουν θύματα απρόσεκτων κυνηγών, οι οποίοι πάνω στον θηρευτικό τους οίστρο αντιλαμβάνονται τους συναδέλφους τους πότε για αγριογούρουνα, πότε για πέρδικες και πότε για μπεκάτσες.

Μόνον τις ημέρες των Χριστουγέννων στη χώρα μας είχαμε δυο περιστατικά με θύτες και θύματα κυνηγούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί, τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα. Ο κυνηγός είναι ένας και αμερικανός, ο οποίος, όπως γίνεται εξαρχής αντιληπτό, δεν διακρίνεται ούτε για τις σκοπευτικές του ικανότητες, ούτε για το δείκτη ευφυΐας του.

Ο αμερικανός κυνηγός, ο οποίος αποτελεί αντιδιαστολή του θρυλικού ελαφοκυνηγού, εκπαιδεύεται στο δάσος, στοχεύοντας σε σταθερούς στόχους. Αφού σημαδεύει και πυροβολεί αρκετές φορές, διαπιστώνει ότι το όπλο του δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του, είχε πάθει εμπλοκή.

Δείτε το βίντεο που αλίευσε από τη Daily Mail ο διάσημος θηρευτής τρελών ειδήσεων Στέφανος Νικήτας, με τον αμερικανό κυνηγό, ο οποίος αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, αλλά ευτυχώς όχι για την ανυπεράσπιστη πανίδα.





http://www.pheme.gr
Κυνηγός για γέλια και για κλάματα (Βίντεο) Κυνηγός για γέλια και για κλάματα (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 15:24 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.