Απίστευτο: Ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι είναι gay στο… youtube!

Πως ανακοινώνεις στη μητέρα σου κάτι σοβαρό που μπορεί να την ταράξει και να σας φέρει σε άβολη θέση;


Ο Νταν Μπράιεν, συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εξομολογηθεί στη μητέρα του ότι είναι gay.

Τοποθέτησε, λοιπόν, μια κρυφή κάμερα στην κουζίνα και ανακοίνωσε ότι έχει τηλεφωνήσει στη μητέρα του για να έρθει σπίτι. Χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι βιντεοσκοπείται, αφού έφθασε άρχισε αγχωμένη να τον ρωτά τι συμβαίνει. «Κάτι τρέχει, το καταλαβαίνω από το βλέμμα σου…» του είπε παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του ότι δεν τρέχει τίποτα. «Βρήκες δουλειά; Μετακομίζεις;» είπε η μητέρα του. Μετά από λίγη σκέψη και μερικά βλέμματα στο κενό, της πετάει… τη βόμβα: «Είμαι gay. Έκπληξη…»!

Η αντίδραση της μητέρας; Ένα «πάγωμα» μερικών δευτερολέπτων (όπως και να το κάνεις, σου έρχεται μια κοτρώνα..) και μετά μίλησε η μητρική αγάπη! Τον αγκάλιασε, του είπε ότι τον αγαπά και ότι είναι περήφανη γι’ αυτόν!

Μάλιστα, επειδή από τις μητέρες δεν ξεφεύγει τίποτα, του επεσήμανε ότι το είχε υποψιαστεί και γι’ αυτό πριν μερικές εβδομάδες τον είχε συμβουλέψει να ψάξει ποιος είσαι και τι πραγματικά θέλει.

Ο ίδιος, αφού βιντεοσκόπησε όλο το διάλογο και τη συζήτηση το ανέβασε στο youtube με τα κλικ να είναι ήδη χιλιάδες. Το ακόμη πιο απίστευτο στη στάση της μητέρας είναι που προς το τέλος πετάει και την πρόταση... έκπληξη: «Κι αν έχεις ραντεβού, είστε ευπρόσδεκτοι εδώ και εσύ και αυτός»!!





star.gr
Απίστευτο: Ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι είναι gay στο… youtube! Απίστευτο: Ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι είναι gay στο… youtube! Reviewed by Unknown on 17:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.