Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ

Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει! 
Ο έρωτας είναι θέμα ορμονών σύμφωνα με επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν πως η ερωτική έλξη που αισθανόμαστε έχει να κάνει μόνο από τις φερομόνες.

Οι φερομόνες λοιπόν απελευθερώνονται κυρίως από τα ζώα και τα φυτά και προκαλούν μια συγκεκριμένη αντίδραση ή μεταδίδουν κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο ή φυτό του ίδιου, με κύριο αποτέλεσμα το ζευγάρωμα.

Φερομόνη ωστόσο εκλύει, μέσω του ιδρώτα και των σωματικών μυρωδιών και ο άνθρωπος. Και αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως εφευρετικοί άνθρωποι, όπως η Τζουντίθ Πρέυ από το Λος Άντζελες, η οποία διοργανώνει πάρτυ φερομονών.

Για τρεις μέρες πριν το πάρτυ φοράνε συνέχεια ένα συγκεκριμένο λευκό T-shirt, το οποίο και βγάζουν όταν προσέρχονται σε αυτό.

Τα T-shirts συγκεντρώνονται και αριθμούνται και μετά ένας ένας, στο στυλ του περνά περνά η μέλισσα, σε κύκλο μυρίζουν τα μπλουζάκια και βρίσκουν τη μυρωδιά που τους εξιτάρει περισσότερο!

Έτσι επιλέγουν και το ιδανικό τους ταίρι!


Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ Ο κεραυνοβόλος έρωτας... δεν υπάρχει! ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ Reviewed by Unknown on 11:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.