Η παραλία και η αμμουδιά εξαφανίστικαν σε Los Frailes, Baja California Sur- MEXICO 2012-04-04

alt
Το έχουμε γράψει θα το ξαναγράψουμε για να λυθούν όλες οι απορίες. Η Γη μας έχει αποσταθεροποιηθεί η τεκτονικές πλάκες βρίσκονται σε μια περίοδο μεταβολών. Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό; Το πιστεύω μου είναι ...
ότι μόνο ένας έξω-πλανητικός παράγοντας μπορεί να το προκαλέσει! Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα! Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά συμβαίνουν τώρα που το ημερολόγιο των Μάγια λήγει! 
Η τεκτονικές πλάκες έχουν αποσταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό! Υπάρχουν πλάκες που από την μία πλευρά βυθίζονται και από την άλλη ανυψώνονται. Στην πλευρά που βυθίζονται πλημμυρίζονται από θαλασσινό νερό ολόκληρες παραλιακές εκτάσεις! και στην πλευρά που ανυψώνονται σχηματίζονται λίμνες από το νερό των παραπλήσιων ποταμών! Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για την Νότιο Δυτική πλευρά της Αμερικανικής πλάκας όπου ανυψώθηκε σε κάποια περίπτωση κοντά στα 100 μέτρα σε μια μέρα!

Η παραλία του Λος Frailes εξαφανίστηκε! Χάθηκε για πάντα ήταν 200 μέτρα πιο έξω από ότι είναι τώρα! Αυτήν την στιγμή δημιουργήθηκε μια παραλία 100 μέτρα πιο χαμηλά.  Η κόκκινη γραμμή δείχνει που ήταν η παραλία μια ημέρα πριν. Ο ψαράς που μέσω e-mail έστειλε την φωτογραφία δήλωσε ότι η παραλία εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα και είναι τώρα μια απότομη πλαγιά που όμως φαίνεται ότι εξακολουθεί να διαβρώνεται!.

Los Cabos , Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ. - Σήμερα στις 5:00 π.μ. κάποια έκρηξη συνέβη και χάθηκε ένα τμήμα της παραλίας σε Cabo Pulmo Λος Frailes , Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ. 

Η δημοτική εκπρόσωπος της La Ribera ( δημοτικό διαμέρισμα στην περιοχή) , και ο William Sández Puppo είπαν ότι τέτοιο φαινόμενο δεν είχε συμβεί ποτέ στην περιοχή. Αναφέρει ότι 20 χρόνια πριν κάτι παρόμοιο συνέβη , αλλά όχι σε αυτό το βαθμό και αυτήν την έκταση, όπως συνέβει σήμερα. 

Με τον ερχομό των εορτών του Πάσχα , όπου πολλές οικογένειες , κάνουν κάμπινγκ στην παραλία στο Cabo Pulmo Λος Frailes κατά τις ήμερες Μ.Τετάρτη, Μ.Πέμπτη και Μ. Παρασκευή αυτές τις Άγιες Μέρες. Ο εκπρόσωπος προειδοποιεί τους παραθεριστές που ετοιμάζονται να παραθερίσουν σε αυτές τις παραλίες, ότι αν το κάνουν θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για το μέρος που θα στρατοπεδεύσουν! Μας εξηγούν ότι ξαφνικά εξαφανίστηκαν εκατομμύρια τόνοι άμμου και είναι άγνωστο τι έχε συμβεί. 

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι μουδιασμένοι, αν και πιστεύεται ότι το φαινόμενο προκλήθηκε από κάποιο λάθος;.

Σήμερα οι αρχές του τόπου με επικεφαλής τον δημοτικό εκπρόσωπο, William Sández Puppo , θα μεταβεί στην περιοχή για να έχει προσωπική άποψη επί του φαινομένου! Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι αν αυτό συνδέεται με την σεισμική δραστηριότητα, όπως είπε η δημοτική εκπρόσωπος για την περιοχή στην διάσημη εφημερίδα Tribuna de los Cabos.
Ο William Sández Puppo είπε από ότι φαίνεται είναι ένα φυσικό φαινόμενο! Ανέφερε επίσης ότι από την αρχή της εβδομάδας υπήρχαν ενδείξεις ότι η θάλασσα υποχωρεί ουσιαστικά από την παραλία, αλλά αυτό που συνέβη χθες το βράδυ είναι άνευ προηγουμένου , όπως αναφέρεται έχει εξαφανιστεί ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας. Το οποίο δεν ήταν επιχωματώσεις και ανθρώπινες παρεμβάσεις
alt
 
alt
 
alt 
http://eoellas.org
Η παραλία και η αμμουδιά εξαφανίστικαν σε Los Frailes, Baja California Sur- MEXICO 2012-04-04 Η παραλία και η αμμουδιά εξαφανίστικαν σε Los Frailes, Baja California Sur- MEXICO 2012-04-04 Reviewed by Unknown on 15:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.