ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε πέτρινο ομοίωμα "αυτοκινήτου" ηλικίας....7.500 ετών(!!!) στην Τουρκία!!!

Κατά τη διάρκεια ανασκαφών, στην περιοχή Κουρτουλούτς κοντά στην Πέργαμο, βρέθηκε σε έναν οικισμό 8.000 ετών περίπου, ένα πέτρινο παιδικό παιχνίδι, που αναπαριστά ένα...αυτοκινούμενο όχημα!
Το «αυτοκινητάκι» που ήταν μαζί με παιχνίδια κούκλες και σφυρίχτρες - όλα φτιαγμένα από πέτρα και πιθανώς επρόκειτο για τα παιδικά παιχνίδια που είχε στην κατοχή του ο πιτσιρικάς ή οι πιστιρικάδες, γόνοι προφανώς των ιδιοκτητών του ...σπιτιού στο οποίο βρέθηκαν.

Το αυτοκίνητο παιχνίδι είναι τουλάχιστον 7.500 ετών (η χρονολόγηση έγινε με του πλέον συγχρονους τρόπους μέτρησης χρονολόγησης αντικειμένων) και όπως αντιλαμβάνεσθε, η εποχή αυτή ανήκει στα τέλη της Λίθινης Εποχής!!!

Το αυτοκίνητο είναι "σαν ένα αντίγραφο" των σημερινών αυτοκινήτων(!), προσθέτοντας ότι μοιάζει επίσης και με τρακτέρ! Ωστόσο, οι αρμόδιοι αρχαιολόγοι του Μουσείου Mardin, παρ΄ό,τι προσπάθησαν αρκετά, εν τούτοις δεν κατόρθωσαν να εξηγήσουν πειστικά πώς ένα "αυτοκίνητο" παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 7.500 χρόνια παλιό, ακόμη κι αν δεχτούμε το γεγονός οτι επρόκειτο για ένός είδους ...άρματος-άρωτρου, που εχρησιμοποιήτο για λόγους καλλιέργειας της γής, μιας και η κατ΄αυτόν τον τρόπο καλλιέργειες, με άρωτρα-άμαξες δηλαδή που έσεραν βόδια κυρίως, πρωτοαπαντήθηκαν πολλές χιλιάδες χρόνια αργότερα, περίπου αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ.! Σχολιάζοντας όμως τα άλλα αρχαία παιχνίδια, είπαν:
«Πιστεύουμε ότι οι σφυρίχτρες και οι κούκλες είναι 5.000 έως 6.000 ετών. Οι σφυρίχτρες είναι ακόμα σε κατάσταση λειτουργίας, τόσο καλά διατηρημένες!"

Να τολμήσω εγώ να αναρωτηθώ τώρα "τί είναι πάλι τούτο;" Διότι εδώ έχουμε μιαν απτή απόδειξη, οτι κάτι δεν ξέρουμε καλά ή κάτι ΑΓΝΟΟΥΜΕ παντελώς απο το παρελθόν μας! Πολλές φορές έχει τεθεί το θέμα "Αναθεώρηση της Ιστορίας" επι τάπητος, ιδίως μετά την ανακάλυψη ευρημάτων που - αν μη τι άλλο! είναι εντελώς αδύνατον να εξηγηθούν, όπως η τοιχογραφία απεικόνησης σύγχρονων ιπτάμενων μηχανών που ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στον "Νέο Βασιλικό Ναό" στην περιοχή "Αβυδος" (φώτο αριστερά), που μετράει πάνω από 3000 χρόνια ζωής και ο οποίος βρίσκεται νότια του Κάιρου και της Σφίγγας, τα χαραγμένα χαλίκια και πέτρες που ανακαλύφθηκαν στη σπηλιά στην περιοχή Λυσσάκ της Γαλλίας τον Αύγουστο του 1937 και που πάνω σ' αυτές τις πέτρες, που χαράχτηκαν πριν 17.000 χρόνια παρακαλώ! οι άντρες, οι γυναίκες και τα παιδιά που απεικονίζονται, φαίνονται ντυμένοι σαν εμάς(!) φορώντας σακάκια, παντελόνια, παπούτσια και καπέλα, το προιστορικό σφυρί (φώτο δεξιά) που βρέθηκε τον Ιούνιο του 1934 απο την οικογένεια Hahn στο Λονδίνο, εύρημα που χρονολογείται πριν απο εκατομμύρια χρόνια (!!!), την περίοδο που

αμφισβητείται ακόμη και η ύπαρξη του ανθρώπου στη Γή και που αποτελείται απο καθαρότατο μέταλλο σε σημείο καθαρότητας που ακόμη και η σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία αδυνατεί να κατασκευάσει και άλλα πολλά τέτοια που είναι αδύντο να τα αναφέρουμε. Ομως, κατα περίεργο ακόμη τρόπο, η Ιστορία εξακολουθεί να είναι η ίδια, χωρίς καμμία απολύτως αναθεώρηση. Κι αυτό έχει διχάσει τους ιστορικούς, τους αρχαιολόγους (που δεν πιστεύουν πολλές φορές στα μάτια τους απο αυτά που βλέπουν οτι ανακάλυψαν), τους γεωλόγους κλπ κλπ.
Και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται καπάκι να προστεθεί και τούτο εδώ το απίθανο εύρημα, που έχει κάνει τους επιστήμονες να ξύνουν με αμηχανία τα κεφάλια τους. Τι γίνεται λοιπόν; Μήπως έχουμε μεγαλώσει πάνω σε ένα απίστευτο ψέμμα, που μας έχουν κληροδοτήσει οι ιστορικοί, οι επιστήμονες των παλαιών ετών κλπ κλπ ή μπροστά σε μιαν αλήθεια που μας αποκαλύπτεται κομμάτι-κομμάτι; Το μόνο σίγουρο ειναι οτι την Ιστορία μας, δεν την ξέρουμε κάν ακόμη ή έστω, ξέρουμε ένα πολύ μικρό κομμάτι της. Ιδίως όσον αφορά τη δική μας Ιστορία, που κατ΄επέκταση είναι και η χρονική συνειστώσα της Παγκόσμιας Ιστορίας. Τα ευρήματα που έχουν βρεθεί στον Ελλάδικό και στον πέριξ αυτού χώρο, είναι τόσο...προηγμένα απο την εποχή τους, που μας βάζουν όλο και περισσσότερο σε σκέψεις οτι για να βρούμε μέχρι που φτάνει η τρύπα του λαγού, θα πρέπει να σκαλίσουμε πολύ προσεκτικά τη Μυθολογία μας. Που συμβαίνει να είναι όχι μόνο η ωραιότερη στον κόσμο, αλλα και η πιο...αντιγραμμένη απο άλλους λαούς. Η Μυθολογία μας περιγράφει γεγονότα και καταστάσεις, που μόνο με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούν να εξηγηθούν ή να σταθούν λογικά. Κι επειδή τα ευρήματα που ανακαλύπτει κατα καιρούς η αρχαιολογική σκαπάνη είναι πολύ πιο...προχωρημένα για την εποχή τους, καλό θα είναι να αρχίσουμε να αναθεωρούμε την Ιστορία μας κομμάτι-κομμάτι, με βάση τον ισχυρισμό, ο οποίος βρίσκεται όλο και πιο συχνά στα χείλη ειδικών, οτι πριν απο μας, υπήξε ένας πολύ ανεπτυγμένος πολιτισμός ο οποίος εξαφανίσθηκε πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Και οτι οι αρχαίοι Ελληνες, οι εκλεκτοί εξ αυτών, ήξεραν πολλά απο τα μυστικά του. Και λέω οι αρχαίοι Ελληνες, διότι απο αυτούς αρχίζει η Γνώση να γίνεται πράξη, μιας και έβαλαν εκείνοι τα θεμέλια για όλες τις επιστήμες.

Ο Ιπποκράτης, ο Δημόκριτος, ο Αρχιμήδης, ο Ευκλείδης, ο Αριστοτέλης και τόσοι άλλοι, θέτουν τα θεμέλια για την επανέναρξη ενός χαμένου πολιτισμού (Ατλαντες;), έχοντας μυηθεί στη Γνώση απο κάποιους άλλους. Η Μυθολογία μας είναι μάρτυρας αυτής της Γνώσης. Το θέμα είναι να μπορέσουμε εμείς πλέον, να βρούμε το κουράγιο και τη δύναμη να ανακαλύψουμε τις ρίζες μας, μέσα απο την Λογική των ευρημάτων και τη διαρκή έρευνα χωρίς ταμπού και υποκρισίες.

logioshermes.blogspot.com
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε πέτρινο ομοίωμα "αυτοκινήτου" ηλικίας....7.500 ετών(!!!) στην Τουρκία!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βρέθηκε πέτρινο ομοίωμα "αυτοκινήτου" ηλικίας....7.500 ετών(!!!) στην Τουρκία!!! Reviewed by Unknown on 22:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.