Ξέχασαν φοιτητή σε κελί και επέζησε πίνοντας τα ούρα του! (Βίντεο)

Η περιπέτεια του 23χρονου φοιτητή Ντάνιελ Τσονγκ, στο Σαν Ντιέγκο, δεν έχει προηγούμενο.

Ο νεαρός φοιτητής συνελήφθη στις 21 Απριλίου, μαζί με άλλα οκτώ άτομα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης-σκούπα της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Και οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη βάση της DEA στη δυτική Καλιφόρνια, όπου μετά την ανάκριση τους οι περισσότεροι οδηγήθηκαν σε τοπική φυλακή, ένας αφέθηκε ελεύθερος και ένας άτυχος, ο Ντάνιελ Τσονγκ, ξεχάστηκε στο κελί!

Όπως ανακοίνωσε η DEA, πράκτορες της υπηρεσίας, άγνωστο πως, ξέχασαν τον 23χρονο φοιτητή για 5 ημέρες σε ένα παραμελημένο κελί, δίχως φαγητό και νερό!

«Επτά ύποπτοι οδηγήθηκαν σε μια φυλακή της κομητείας, ένας απελευθερώθηκε και ένας, κατά λάθος, έμεινε στο κελί του», ανακοίνωσε η DEA.

Μάταια ο Ντάνιελ Τσονγκ καλούσε σε βοήθεια. Παρά τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του, τις κραυγές και τα χτυπήματα στην πόρτα και στους τοίχους του κελιού, κανένας δεν τον άκουγε.

Καθώς οι μέρες περνούσαν, η δίψα και η ασιτία προκαλούσαν απώλεια συνείδησης, η οποία επέτεινε τον αργό και βασανιστικό θάνατο του.

Όπως δήλωσε ο 23χρονος αμερικανός φοιτητής στο δίκτυο NBC, αρκετές φορές προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του!

Η επιθυμία του να κρατηθεί στη ζωή, όπως αποδείχθηκε, ήταν πιο δυνατή, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να πιεί τα ούρα του για να ζήσει.

Παρ΄ ότι η DEA δεν έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς οι πράκτορες της ξέχασαν τον 23χρονο φοιτητή επί πέντε ημέρες, τελικώς εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Η υπηρεσία θα εξετάσει σε βάθος αυτό που συνέβη και τις διαδικασίες της κράτησης του 23χρονου», υπογραμμίζεται στη ανακοίνωση που εξέδωσε η πανίσχυρη Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και η αμερικανική Δικαιοσύνη, καθώς ο Ντάνιελ Τσονγκ κατέθεσε μήνυση σε βάρος της DEA.





www.pheme.grΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ
Ξέχασαν φοιτητή σε κελί και επέζησε πίνοντας τα ούρα του! (Βίντεο) Ξέχασαν φοιτητή σε κελί και επέζησε πίνοντας τα ούρα του! (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 13:21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.