Η διάσημη μητέρα των οκτάδυμων φαλήρισε και γυρίζει βίντεο αυνανισμού..


Στο τελευταίο στάδιο εξευτελισμού έχει φτάσει η διάσημη Καλιφορνέζα μάνα των οχτάδιμων (Octomom) αποφασίζοντας να γυρίζει ένα βίντεο αυνανισμού με γνωστή εταιρία online πορνό. Γιατί η αξιοπρέπεια κουνάει το μαντήλι πρώτη.


10.000 δολάρια ήταν το ποσό που πήρε, ένα χρόνο πριν, για να χάσει 64 κιλά και να κάνει τη γυμνή της φωτογράφηση. Τότε η μητέρα των οχτάδιμων (και άλλων 6 παιδιών συνολικά) και πάλαι ποτέ reality star, Νάντια Σούλειμαν, είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ τσόντα.

Το γεγονός ότι, πριν από λίγες μέρες, κήρυξε χρεοκοπία, της άλλαξε προφανώς την γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του website TMZ, η 37χρονη έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με γνωστή εταιρία online πορνό για να γυρίσει ένα βίντεο που θα τη δείχνει να αυνανίζεται.

Το ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να αγγίξει και τα 50-70.000 δολάρια.

Ενώ η ίδια υποστηρίζει πως, τεχνικά, δεν πρόκειται για τσόντα, αφού δεν θα υπάρχει διείσδυση.

Το πιο τραγικό από όλα είναι πως, παρόλο που θα εισπράξει αυτό το ποσό, τα παιδιά της θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν πεινασμένα και άντυτα μέσα σε ένα άδειο σπίτι.
http://clopyandpaste.blogspot.com
Η διάσημη μητέρα των οκτάδυμων φαλήρισε και γυρίζει βίντεο αυνανισμού.. Η διάσημη μητέρα των οκτάδυμων φαλήρισε και γυρίζει βίντεο αυνανισμού.. Reviewed by Unknown on 23:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.