Samsung Galaxy S3: Έρχεται ο... «δολοφόνος του iPhone»; (video)

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το νέο της μοντέλο Galaxy S3 και έχει σκοπό αυτό να αποτελέσει ανοιχτή απειλή για το iPhone.

Η εταιρεία παρουσίασε τη ναυαρχίδα της με πολλές καινοτομίες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones. Μεταξύ άλλων η Samsung υποστηρίζει ότι έχει το πιο "έξυπνο" σύστημα κλειδώματος καθώς υπάρχει ένα σύστημα στην κάμερα του που αναγνωρίζει πότε το κινητό δεν είναι σε χρήση και κλειδώνει αυτόματα.
Επιπλέον έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη φωνητική λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη να μαθαίνει ακόμη και τον καιρό απλά ζητώντας το! Πολλοί θεωρούν ότι αυτά και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα και καινοτομίες του θα κερδίσουν τους φανατικούς των smartphones που μπορεί να έχουν αδυναμία στο iPhone αλλάπάντα γοητεύονται από το καινούριο και πιο σύγχρονο. Το Samsung Galaxy S 3 κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 29 Μαϊου.
Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του και ένα μικρό video παρουσίασης
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: Samsung Exynos Quad-core 1.4 GHz
Μνήμη RAM: 1 GB
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
3G/ HSPA
Οθόνη: 4,8 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.9 Megapixel, video HD
Wi-Fi n, GPS/ Glonass, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 2100 mAh
Διαστάσεις: 136.6×70.6×8.6 χλστ.
Βάρος: 133 γρ.


http://www.mediagate.gr
Samsung Galaxy S3: Έρχεται ο... «δολοφόνος του iPhone»; (video) Samsung Galaxy S3: Έρχεται ο... «δολοφόνος του iPhone»; (video) Reviewed by Unknown on 10:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.