ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, 7/6/2012.

Στις 7 Ιουνίου, αρκετοί Κύπριοι κάτοικοι από τη Λάρνακα, τη Πάφο και τη Λεμεσό, έκαναν λόγο για ένα μεγάλο φως το οποίο είχε...
πίσω του ένα τεράστιο τόνο αερίου σαν ουρά.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία σε κατοίκους και πολλών άλλων περιοχών που δήλωσαν ότι, για αρκετή ώρα έβλεπαν το άγνωστης προέλευσης ιπτάμενο αντικείμενο να φωτίζει τον βραδινό ουρανό, μέχρι που άρχισε να περιστρέφεται και στη συνέχεια να εξαφανίζεται.

Για το συγκεκριμένο αντικείμενο είχαμε αναφορά και από την Jerusalem Post, καθώς οι τηλεφωνικές γραμμές της ισραηλινής αστυνομίας "πήραν φωτιά" από τα τηλεφωνήματα των πολιτών που μαρτυρούσαν ότι είδαν και εκεί το εκτυφλωτικό φως με τη γραμμή από πίσω.
Τελικά οι αρμόδιες αρχές, ανέλαβαν να εξιχνιάσουν το θέμα και κατέληξαν στο ότι πρόκειται για φωτοβολίδα ναυτικού τύπου. Την ίδια στιγμή πληροφορίες ανέφεραν και μια δεύτερη εκδοχή, για βαλλιστικό ρωσικό πύραυλο (τύπου RS-12M) που πέρασε πάνω από περιοχές της ΝΑ Τουρκίας, του Λιβάνου, του Ισραήλ, και του Ιράν, για να καταλήξει σε στόχο σε πεδίο βολής στο Καζακστάν.



http://ufotruth-gr.blogspot.gr
ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, 7/6/2012. ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, 7/6/2012. Reviewed by Unknown on 11:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.