Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του «αγοριού του δάσους» – Τελικά έλεγε ψέμματα…


Μετά από πολύμηνες προσπάθειες η γερμανική Αστυνομία εξακρίβωσε την πραγματική ταυτότητα του «αγοριού του δάσους»,
δηλαδή του νεαρού που ισχυριζόταν ότι ...
μετά το θάνατο της μητέρας του ο πατέρας του τον απομόνωσε στο δάσος και ο οποίος όταν κατάφερε τελικά να βγει δεν ήξερε να πει στις Αρχές ούτε… το όνομά του! Οπως αποδείχτηκε δεν έλεγε όλη την αλήθεια…
Οταν το Σεπτέμβριο του 2011 ο σύγχρονος Μόγλης εντοπίστηκε από τις αρχές να περιπλανιέται στους δρόμους του Βερολίνου ισχυρίστηκε πως όταν η μαμά του πέθανε σε τροχαίο όταν ήταν 12 ετών, ο πατέρας του τον πήγε στο δάσος. Οταν πέθανε και αυτός, τον έθαψε, αλλά ο ίδιος δεν ήξερε πως… να γυρίσει πίσω. Ισχυριζόταν, επίσης, ότι δεν ήξερε κανένα προσωπικό του στοιχείο.
Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και αφού πρόσφατα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του αγοριού ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.
Το αγόρι του δάσους έλεγε ψέματα… Το πραγματικό του όνομα είναι Ρόμπιν (ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ο «πατέρας» του τον φώναζε Ρέι) και είναι 20 χρονών.
Το νεαρό αναγνώρισε μια φίλη του από την ολλανδική πόλη Ενγκελο, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία. Η κοπέλα ανέφερε επίσης ότι ο 20χρονος αντιμετώπιζε «κάποια προβλήματα». Στη συνέχεια με τις αρχές επικοινώνησε και η θετή του μητέρα, η οποία διέψευσε την ιστορία του νεαρού.
Τώρα, η γερμανική αστυνομία θα του αποδώσει κατηγορίες για κοινωνική απάτη, καθώς κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Βερολίνο φιλοξενήθηκε σε δημόσιους ξενώνες νέων και ορίστηκε γι’ αυτόν νόμιμος κηδεμόνας.

Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του «αγοριού του δάσους» – Τελικά έλεγε ψέμματα… Εξακριβώθηκε η ταυτότητα του «αγοριού του δάσους» – Τελικά έλεγε ψέμματα… Reviewed by Unknown on 11:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.