MΠΕΡΔΕΨΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ‏


Πιλότος της αεροπορικής εταιρίας Air Canada αρχικά πέρασε την Αφροδίτη για αεροσκάφος και με απότομο ελιγμό άλλαξε την πορεία του αεροπλάνου κατευθυνόμενος προς τον Ατλαντικό για να αποφύγει τη...
σύγκρουση!

Σύμφωνα με την έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας, που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα ο συγκυβερνήτης ήταν αποπροσανατολισμένος καθώς είχε μόλις ξυπνήσει όταν πληροφορήθηκε από τον κυβερνήτη ότι ένα... αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τα πάνω τους.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια νυχτερινής πτήσης ενός δικινητήριου επιβατικού Boeing 767, το οποίο κατευθυνόταν από το Τορόντο προς την Ζυρίχη της Ελβετίας μεταφέροντας 95 επιβάτες και οκταμελές πλήρωματον Ιανουάριο του 2011.


Το αεροσκάφος έχασε ύψος 400 ποδών προτού ο κυβερνήτης καταφέρει να επανακτήσει τον έλεγχό του

Δεκατέσσερις επιβάτες που δεν φορούσαν ζώνη και δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν και επτά χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι κυβερνήτες των αεροσκαφών επιτρέπεται να πάρουν έναν μικρό υπνάκο διάρκειας μέχρι 40 λεπτών. Ωστόσο, ο νυσταγμένος πιλότος είχε κοιμηθεί για περισσότερο από 1 ώρα με αποτέλεσμα να βυθιστεί σε βαθύ ύπνο και να αποπροσανατολιστεί με το απότομο ξύπνημα.


typos.com.cy
http://astrikiprovoli.blogspot.gr
http://okloios.blogspot.gr
MΠΕΡΔΕΨΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ‏ MΠΕΡΔΕΨΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ‏ Reviewed by Unknown on 18:01 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.