Επιστήμονας λέει ότι η αθανασία βρίσκεται μόλις 20 χρόνια μακριά!


Ο Ray Kurzweil, ο οποίος είναι ένας επιφανής επιστήμονας σε παγκόσμιο επίπεδο, πιστεύει ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα είναι αγνώριστος σε 20 μόλις χρόνια…
Μία από τις αλλαγές που πιστεύει ότι είναι πιθανές είναι ότι οι επιστήμονες θα βρουν τελικά τον τρόπο να μας κάνουν να ζούμε για πάντα.


Η επιστήμη, δηλαδή μίας αιώνιας κατάρας, πέρα από κάθε φυσικό όριο και ανθρώπινη κανονιστικότητα και φυσιολογικότητα…

“Εγώ και πολλοί άλλοι επιστήμονες πιστεύουμε ότι σε 20 χρόνια θα διαθέτουμε τα μέσα για να επαναπρογραμματίσουμε το «λογισμικό των σωμάτων μας το οποίο χρονολογείται από τη λίθινη εποχή» (σ.σ. αν είναι δυνατόν!!!) , «ώστε να μειώσουμε το ρυθμό της διαδικασίας γήρανσης ή ακόμη και να αντιστρέψουμε αυτή τη διαδικασία», γράφει δημοσίευμα της Sun που αναμεταδίδει το pentapostagma.gr.

“’’Επειτα η νανοτεχνολογία θα μας επιτρέψει να ζούμε για πάντα. Τελικώς τα κύτταρα αίματος θα αντικατασταθούν από νανομπότ που θα λειτουργούν χιλιάδες φορές περισσότερο αποτελεσματικά!!!.”
Στους «οπαδούς» του Kurzweil συγκαταλέγονται δίχως αυτό να προξενεί ουδεμία έκπληξη ο Bill Gates και ο Bill Clinton
Αυτός ο «σπουδαίος» επιστήμονας προέβη και σε άλλους σημαντικούς ισχυρισμούς: ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να αντικαθιστούν όλα τα νοσούντα ζωτικά όργανα με τεχνητά όργανα. Αναφέρει ότι θα είμαστε ικανοί να κάνουμε καταδύσεις που θα διαρκούν για ώρες και να γράφουμε ολόκληρα βιβλία σε λίγα μόνο λεπτά χάρις την ανεπτυγμένη νανοτεχνολογία…
Οι συγκεκριμένοι επικίνδυνοι «επιστήμονες» ξεχνούν, όμως, ότι πρέπει να υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι μόνο την ίδια τους την επιστήμη, και τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Το μόνο που θα καταφέρει η εξελιγμένη νανοτεχνολογία θα είναι να μετατρέψει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε στρατιές-ρομπότ και να αλλοιώσει για πάντα την έννοια της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης.

Ας αφήσουμε τους προοδευτικούς και εξελιγμένους στην αιώνια κατάρα τους...

http://www.triklopodia.com
Επιστήμονας λέει ότι η αθανασία βρίσκεται μόλις 20 χρόνια μακριά! Επιστήμονας λέει ότι η αθανασία βρίσκεται μόλις 20 χρόνια μακριά! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.