Βίντεο ντοκουμέντο με τον Καντάφι νεκρό μέσα σε... ασθενοφόρο


Βίντεο ντοκουμέντο με τον Καντάφι νεκρό μέσα σε ασθενοφόρο
Το γύρο του κόσμου κάνει ένα τρομακτικό βίντεο από τη μεταφορά με ασθενοφόρο του νεκρού σώματος του Μουαμάρ Καντάφι.(Vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον άλλοτε ισχυρό ηγέτη της Λιβύης, Συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι νεκρό.
Το ερασιτεχνικό βίντεο είναι τραβηγμένο λίγες στιγμές μετά το θάνατο του στη Σύρτη στο ασθενοφόρο που τον μεταφέρει ενώ δεκάδες αντάρτες προσπαθούν να βιντεοσκοπήσουν το άψυχο σώμα του με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Καντάφι είχε την "ατυχία" να πέσει ζωντανός στα χέρια των ανταρτών. Εκείνοι φρόντισαν να πάρουν την εκδίκηση που ονειρεύονταν χρόνια. Τον εξευτέλισαν, τον χτύπησαν, τον ντρόπιασαν, του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο για να του δείξουν τι θα επακολουθήσει.

O Καντάφι σκοτώθηκε το πρωί της 20ης Οκτωβρίου ενώ μετέβαινε στη γενέτειρά του, την Σύρτη. Η σορός του συνταγματάρχη ήταν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου εκτεθειμένη σε ψυγείο κρεάτων στην Μισράτα, όπου συγκεντρώθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, φωτογραφίζοντας τα πτώματα του συνταγματάρχη και του γιου του.

Gaddafi in ambulance από stefanelonikitelo



Στέφανος Νικήτας για το News24

Βίντεο ντοκουμέντο με τον Καντάφι νεκρό μέσα σε... ασθενοφόρο Βίντεο ντοκουμέντο με τον Καντάφι νεκρό μέσα σε... ασθενοφόρο Reviewed by Unknown on 18:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.