Είδε τη σύζυγό του με τέσσερις... μαθητές

Bίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις της δασκάλας συζύγου του, αναγκάστηκε να παρακολουθήσει στο δικαστήριο ένας στρατιωτικός.


Σε σινεμά αισθησιακού κινηματογράφου μετατράπηκε μια αίθουσα δικαστηρίου των Η.Π.Α


Δικαστές και κοινό παρακολούθησαν τις ερωτικές συνευρέσεις μιας καθηγήτριας του Kennedale High School στο Τέξας η οποία όπως φαίνεται ολοφάνερα από το βίντεο είχε σεξουαλική επαφή με τέσσερις μαθητές της ενώ ένας ακόμα τους βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Πρωταγωνίστρια του βίντεο η 28χρονη καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας Brittni Colleps η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει στην υποκριτική από μεγάλες πορνοστάρ.

Το ερασιτεχνικό βίντεο προβλήθηκε στις αίθουσες του δικαστηρίου του Fort Worth στο Τέξας όπου δικάζεται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της νεαρής καθηγήτριας ωστόσο ένα τατουάζ που έχει στην πλάτη την προδίδει καθώς είναι παρόμοιο με αυτό που φαίνεται στο βίντεο.

Στο βίντεο ακούμε την καθηγήτρια να ζητά στο Aaron, έναν από τους πρωταγωνιστές, να την τυφλώνει με το φως του κινητού.

Ο νεαρός κατέθεσε ενώπιον του δικαστή Ruben Gonzalez και της εισαγγελέας Elizabeth Beach εκατοντάδες sms σεξουαλικής φύσεως που αντάλλαξε με την καθηγήτρια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι οι ερωτικές περιπτύξεις γινόντουσαν στο σπίτι της καθηγήτριας την ώρα που έλειπαν τα τρία παιδιά της και ο στρατιωτικός σύζυγος της.

Ο τζέντλεμαν σύζυγος στέκεται δίπλα της και την υποστηρίζει σε όλη τη ακροαματική διαδικασία.



Είδε τη σύζυγό του με τέσσερις... μαθητές Είδε τη σύζυγό του με τέσσερις... μαθητές Reviewed by Unknown on 10:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.