Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά της σφαγμένα από τη νταντά !

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά της σφαγμένα από τη νταντά !


Δεν πίστευε στα μάτια της η μητέρα της 6χρονης Lucia και του 2χρονου Leo, όταν αντίκρυσε τα παιδιά της μέσα σε λουτρό αίματος και νεκρά στην μπανιέρα. Όπως είναι φυσικό έπαθε νευρικό κλονισμό. Η διάσημη στους αμερικανικούς κοσμικούς κύκλους, Μarina Krim – σύζυγος του αντιπροέδου και general manager της CNBC Digital Kevin Krim - ούτε στους πιο φριχτούς της εφιάλτες δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί τι την περίμενε όταν επέστρεψε στο σπίτι με την 3χρονη κόρη της Nesi, στην Upper West Side του Μανχάταν.

Η μητέρα έλειπε για δουλειές κι όταν επέστρεψε, είχε πάρα πολύ ησυχία στο σπίτι. Τότε κατέβηκε στον θυρωρό της πολυκατοικίας και ρώτησε αν πήγαν βόλτα. Εκείνος είπε πως δεν τους είδε να βγαίνουν και η τραγική μητέρα ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμα και αντίκρυσε στο μπάνιο τα δυο της παιδιά μέσα σε μια πλημμύρα αίματος.

Tα άτυχα παιδάκια είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου η νταντά τους Yoselyn Ortega η οποία επιχείρησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν την συλλάβουν. Η μητέρα είχε φύγει για δουλειές ενώ ο πατέρας βρισκόταν στο αεροδρόμιο, έχοντας μόλις επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι. Τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο οι αστυνομικοί και του είπαν τα τραγικά νέα.
prismanews
Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά της σφαγμένα από τη νταντά ! Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Γύρισε σπίτι και βρήκε τα παιδιά της σφαγμένα από τη νταντά ! Reviewed by χριστινα on 19:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.