ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΑΝ....



Στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στο Τμήμα «Δράσης» της γαλλικής εξωτερικής κατασκοπείας αντιμετώπισαν προβλήματα στη Βουλγαρία στα πλαίσια μιας μυστικής στρατιωτικής άσκησης στα μέσα Οκτωβρίου, ανακοίνωσε το γαλλικό περιοδικό ..
"Marianne", το οποίο διηγείται μια σοκαριστική ιστορία. Την νύχτα της 15ης προς την 16η Οκτωβρίου κοντά στον χωριό Κοΐλοβτσι, του Νομού Πλέβεν, της Κεντρικής Βουλγαρίας, πέντε Γάλλοι στρατιωτικοί δέχτηκαν επίθεση από ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι πήραν τους ξένους για τσιγγάνους κλέφτες. Ως αποτέλεσμα δύο από τους Γάλλους έχουν τραυματιστεί ελαφρά από πυροβολισμούς στα πόδια, ενώ ένας τρίτος είναι με σπασμένη μύτη. Η σύγκρουση έγινε σε ένα χωράφι με τριφύλλι, το οποίο τρεις χωρικοί φύλαγαν από τις επιθέσεις των τσιγγάνων. Κι σ’ αυτό το σημείο ξεκινάνε οι ανησυχητικές πληροφορίες των γαλλικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Γάλλοι μπήκαν στη Βουλγαρία παράνομα με αλεξίπτωτο, περνώντας με ανεμόπτερο πάνω από τα σύνορα με τη Ρουμανία. Κάποιοι από τους Γάλλους στρατιωτικούς μιλούσαν βουλγαρικά και ισχυρίστηκαν ότι είναι ακραίοι αθλητές. Το περιοδικό "Le Point" συμπληρώνει ότι σε αυτοκίνητο των Γάλλων βρέθηκαν υπολογιστές, αλεξίπτωτο, επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και μια στολή κατάδυσης από νεοπρέν. Τα περιοδικά ειδοποιούν ότι οι βουλγαρικές αρχές επέστρεψαν τους στρατιωτικούς στην πατρίδα τους στις 20 Οκτωβρίου. Παρά τις αποκαλύψεις των γαλλικών ΜΜΕ ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ εξήγησε ότι πρόκειται για ακραίους αθλητές, και πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη του εκπρόσωποι του Σοσιαλιστικού Κόμματος BSP προκαλούν συζητήσεις του θέματος. "Είναι αστείο να λέμε ότι είναι κατάσκοποι. Είναι άτομα που αγαπούν τα ακραία αθλήματα με πολλή αδρεναλίνη", σχολίασε ο Τσβετάνοφ το ενδεχόμενο οι Γάλλοι να είναι κατάσκοποι. "Τα συγκεκριμένα πρόσωπα παραδόθηκαν στην γαλλική πλευρά, και δεν έχουν αξιώσεις προς τη Βουλγαρία, επειδή δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα στη χώρα, το αντίθετο, οι ίδιοι δέχθηκαν επίθεση". Ταυτόχρονα ο δήμαρχος του χωριού Κοΐλοβτσι δήλωσε ότι αφού έφυγαν οι Γάλλοι, στο χωράφι βρέθηκαν τρεις όμοιοι σάκοι, συστήματα GPS, ραδιοφωνικές συσκευές επικοινωνίας και ένα αναδιπλούμενο φορείο για τη μεταφορά ασθενών/τραυματιών. Από το υπουργείο Άμυνας σχολίασαν ότι προς το παρόν δεν έχουν πληροφορίες στο έδαφος της Βουλγαρίας να έχουν εισχωρήσει ξένοι κατάσκοποι.




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΑΝ.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΑΝ.... Reviewed by junior on 21:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.