Σκύλος σκότωσε βρέφος δαγκώνοντας του το κρανίο!!!




Είναι Jack Russell μία σχετικά μικρόσωμη και παιχνιδιάρικη ράτσα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία "Η Μάσκα" με ...

τον Τζιμ Κάρεϋ...

Η 19χρονη Mikayla, που είναι ένα από τα έξι παιδιά της οικογένειας Bell, έφερε στον κόσμο στις 12 Νοεμβρίου ένα πανέμορφο αγοράκι, τον Harry. Η μοίρα όμως της έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, καθώς το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο, οκτώ ημέρες μετά, από τον σκύλο της οικογένειας Bell.

Ο σκύλος, ράτσας Jack Russell, κατάφερε να θρυμματίσει το κρανίο του μικρού αγοριού με μόλις ένα δάγκωμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι ήταν παρόντες στο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στο καθιστικό του σπιτιού της οικογένειας, στο Ketley της Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα βγήκε σε κατάσταση σοκ από το σπίτι της οικογένειας, ουρλιάζοντας «το μωρό μου, το μωρό μου» και ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια από τους γείτονες. Το μικρό αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Princess Royal Hospital στο Telford, όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αφού λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Η αστυνομία πιστεύει πως το συμβάν ήταν ένα τραγικό ατύχημα, μιας και υπάρχει πιθανότητα ο σκύλος να έγινε επιθετικός, επειδή ζήλεψε από την παρουσία του νέου μέλους στο «χώρο» του.


Ο κ. Pitchford, που είναι γείτονας και γνωρίζει τους Βell, λέει: «Είναι ένα από τα δύο σκυλιά της οικογένειας, είναι πολύ βίαιο. Πέρυσι, καθώς πήγαινα να ταχυδρομήσω μια κάρτα Χριστουγέννων, δάγκωσε το χέρι μου». Η οικογένεια δεν είναι έτοιμη ακόμα να μιλήσει δημοσίως για το γεγονός, καθώς η μητέρα της 19χρονης εξηγεί: "Είμαστε ακόμα μουδιασμένοι, γεμάτοι θλίψη"


tragiko.com
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
Σκύλος σκότωσε βρέφος δαγκώνοντας του το κρανίο!!! Σκύλος σκότωσε βρέφος δαγκώνοντας του το κρανίο!!! Reviewed by Unknown on 14:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.