ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.!!!VIDEO




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το...

θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα
Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7




Το 7 και το 6 "Θεός και Διάολος"
Γιατί το 6 είναι ο αριθμός του κακού αναρωτηθήκατε ποτέ ...?
Γιατί το 7 είναι ο συμπαντικός αριθμός, αν θα ξεκινούσα με το τι είναι ο αριθμός επτά θα μπορούσα να γράφω πολλές ώρες η και μέρες γιαυτό θα σας δώσω μια γεύση μετά.
Ο αριθμός επτά ολογράφως φέρει κανονικά την δασεία, αυτό θα πει ότι από την λέξη έχει αφαιρεθεί ένα γράμμα, το γράμμα που λείπει είναι το......
(Σ), το οποίο και διατηρείται στις λατινογεννής λέξεις, απ’όπου έχουμε το Γαλλικό Sept.
Στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, θα δούμε ότι η λέξη Σεπτά, Σεπτός, σημαίνει ΣΕΒΑΣΤΟΣ.
Στο “Ομηρικό λεξικό”, στη λέξη Σεβαστός, Σέβας, βρίσκουμε τα εξής:

1) Σέβας, Ευσέβεια, Αιδώς, Εντροπή πρός Θεούς & Ανθρώπους.
2) Θαύμα, Θαυμασμός, ‘Εκπληξις, Θαύμβος με κατέχει, Θαυμάζω.
Η βάση όμως για τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας και η σοφία της Χριστιανοσύνης έχουν ως βάση της 7 ημέρες της δημιουργίας.
Ο εκπεσών Αρχάγγελος (Εωσφόρος) είχε λάβει τόσο εξουσία επί του δημιουργήματος του Κυρίου που κάποια στιγμή θεώρησε εαυτό, ικανό να έχει την ίδια και παραπάνω εξουσία από τον ίδιο τον δημιουργό. Έτσι είπε στον Κύριο ότι το ίδιο το δημιούργημα θα μπορούσε εκείνος να το κατασκευάσει σε 6 (έξη) ημέρες και όχι σε 7 (επτά). Τότε ο Κύριος του έδωσε την άδεια να προχωρήσει στο δημιούργημα του και ο Εωσφόρος έφτιαξε πράγματι ένα παράλληλο κόσμο ίδιο με αυτόν που ζούμε εμείς σήμερα μέσα σε έξη ημέρες. Όταν όμως κάθισαν διπλά δίπλα με τον αρχέγονο Πλάστη του εξήγησε πως η πρώτη ημέρα της δημιουργίας είναι το εγένετο Φως. Δυστυχώς για τον Εωσφόρο μέχρι τότε ζούσε μέσα στο ανέσπερο φως του Κυρίου και δεν μπορούσε να πει το πρωταρχικό ......εγένετο Φως και έτσι ο Κύριος τον εκδίωξε από τον θρόνο του καταδικάζοντας τον να ζει για πάντα στο σκοτάδι.
Από τότε το μίσος του για το δημιούργημα του θεού είναι άσβεστο ζει στο σκοτάδι και χρησιμοποιεί τα μάτια των ανθρώπων για να βλέπει εκείνος αυτά που θέλει, ο αριθμός 6 από τότε συμβολίζει Εωσφόρο. Η προσαρμογή της ζωής του στο σκοτάδι τον έχει κάνει να μπορεί να παίρνει όποια μορφή θέλει και να εξουσιάζει τα αρνητικά πνεύματα που τον περιβάλουν ως κόλακες από τον τρόμο τους μια και ακόμα και ο ίδιος τρομάζει με την όψη του, δεν έχει δέρμα και οι μύες με τα αιμοφόρα αγγεία είναι στην επιφάνεια του σώματος του καλυμμένα με ένα στρώμα παχύρρευστου υγρού.
Ζει στο σκοτάδι αυτό και μόνο τα λέει όλα, θα μπορούσε να την υποτάξει να τον νικήσει μόνο κάποιος που να ξέρει να κινείτε στο σκοτάδι έχοντας μέσα του κριμένο το ανέσπερο φως.
Το 7 λοιπόν είναι ο αριθμός κλειδί και είναι και ο μόνος αδιαίρετος αριθμός όπως αδιαίρετη είναι και η αγία Τριάδα.
Δείτε παρακάτω μερικά μόνο παραδείγματα που αφορούν τον αριθμό επτά για να κατανοήσετε πως ίσος τίποτα δεν είναι τυχαίο....
Ακόμα και οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να επισκέπτονται 7 φορές στη Μέκκα ,να κάνουν 7 γύρους γύρω από την πέτρα τῆς Καάβας, νὰ θυσιάζουν 7 κριάρια, να προσεύχονται 7 φορές την ημέρα, νὰ προσκυνούν 7 φορὲς τοὺς τάφους τῶν συνεργατῶν τοῦ Μωάμεθ και δικαιούνται να έχουν 7 γυναίκες κατά το Κοράνι.
Για τους Εβραίους 7 μέρες κρατούσαν οι γιορτές της σκηνοπηγίας, 7 οι γιορτὲς τῶν ἀζύμων, 7 χρόνια διαρκούσε το Σαββατικό έτος και 7 τέτοια έτη αποτελούσαν το Ιωβηλαίο. 7 ιερείς με 7 σάλπιγγες γύριζαν γύρω από την Ιεριχώ για 7 μέρες και την έβδομη έκαναν 7 φορές το γύρω των τειχών της, πριν αυτά γκρεμιστούν. 7φωτη ήταν η ιερή λυχνία ,την 7η μέρα από την γέννηση γινόταν η περιτομή των αγοριών , 7 φορές συγχωρούνταν τα αμαρτήματα , στο 7πλάσιο ο κλέφτης αποζημίωνε αυτόν που ζημίωνε . Το 7 ήταν το σύμβολο της αρτιότητας και της θείας ευλογίας και περιέχεται στο εθνικό τους σύμβολο.
7 οι Έλληνες Σοφοι της Αρχαιoτητας Θαλης ο Μιλησιος – Βιας ο Πριηνευς – Πιττακος ο Μυτιληναίος – Σόλων ο Αθηναίος – Κλεόβουλος ο Λινδιος – Χίλων ο Λακεδαιμόνιος – Περίανδος ο Κορίνθιος
7 οι παράδεισοι του Ισλάμ Ασήμι – Χρυσός – Μαργαριτάρια – Πλατίνα – Ρουμπίνι – Κόκκινα Πετράδια – Θεϊκό φως
7 οι αρετές των χριστιανών Πίστη – Ελπίδα – Φιλανθρωπία – Δικαιοσύνη – Εγκράτεια – Καρτερία – Σωφροσύνη
7 οι Ήπειροι, Αφρική – Ανταρκτική – Ασία – Αυστραλία – Ευρώπη – Βόρεια Αμερική – Νότια Αμερική
7 οι αιτίες τις Ύπαρξης
7 ενδοκρινείς αδένες
7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη
7 είναι οι θεοί της Τύχης – Μπισαμόν – Νταϊκόκου- Εμπίσου – Φουκουροκούτζου – Τζουροτζίν – Χοτέι – Μπεντέν
7 εξεστράτευσαν κατά της Θήβας Άδραστος – Πολυνείκης – Τυδέας – Αμφίαραος – Καπανέας – Ιππομέδοντας – Παρθενοπαίος
7 ήρωες υπερασπίστηκαν την Θήβα Ετεοκλής – Πολυφόντας – Μελάνιππος – Μεγαρέας – Ύπερος – Λασθένης – Άκτορας
Η τραγωδία του Αισχύλου Επτά επί Θήβας εξιστορεί την εκστρατεία των 7 Ελλήνων βασιλιάδων κατά τις Θήβας, της Πόλης των 7 Πηλών. Αλκυόνη-Μερόπη – Ηλέκτρα-Ταϋγέτη-Κελαινώ- Μαία-Αστερόπη
7 πόλεις διεκδικούν την καταγωγή του Ομήρου Χίος – Σμύρνη – Κύμη – Κολοφώνας – Πύλος – Άργος – Αθήνα
7 γράμματα αποτελούν την λέξη “αριθμός”
Τα επτά θαύματα του αρχαίου Κόσμου. Ο κολοσσός της Ρόδου, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας, η πυραμίδα του Χέοπος, ο φάρος της Αλεξάνδρειας, ο ναός της Αρτέμιδος στην Έφεσο , το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία, το μαυσωλείο της Αλικαρνασσού. Από αυτά τα 4 βρίσκονταν στην Αρχαία Ελλάδα και 3 εκτός.
Οι αριθμοί 3 και 4 είχαν επίσης συμβολική σημασία για τους Έλληνες.
Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν το 7 τέλειο αριθμό γιατί είναι το άθροισμα του 3 και του 4 που αντιστοιχούν στα τέλεια σχήματα, τρίγωνο και τετράγωνο.
Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, π.χ. 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο.
7 είναι οι βασικές αρχές για να τετραγωνίσεις έναν κύκλο.
Το ιερόγλυφο του Χριστού, που είναι ο συνδυασμός Χ και Ρ, δείχνει το 7, γιατί στην αρχαία Ελλάδα ο αριθμός 600 παρασταινόταν με το γράμμα Χ και ο αριθμός 100 με το γράμμα Ρ. Έτσι Χ+Ρ=600+100=700. Αυτό το σύμβολο παρασταίνει το Χριστό στον Σταυρό.
Ο Σταυρός του Γολγοθά συμβολίζεται με έναν ξεδιπλωμένο Κύβο. Αν ανοίξουμε έναν Κύβο δημιουργείται ένας Σταυρός όπου κάθετα έχουμε 4 τετράγωνα και οριζόντια 3 τετράγωνα. Πάνω σε αυτές τις 6 πλευρές-τετράγωνα που συμβολίζονται και με το Χ=600 καρφώνεται το Ρ=100, το έβδομο στοιχείο, ο άνθρωπος (το Ρ δείχνει το σώμα του ανθρώπου με το κεφάλι) που μαζί με το Χ μας κάνει 700.
Ο αριθμός 7 είναι ὁ μόνος αριθμός, ποὺ δεν γίνεται από πολλαπλάσιο η τι διαίρεση δυὸ άλλων αριθμών της πρώτης δεκάδας.
Οι 7 άγγελοι της αποκάλυψης.
Τα 7 πνεύματα ενώπιον του θρόνου του Θεού στη Βίβλο
Οι 7 αρχάγγελοι
Τα 7 κεφάλια του θηρίου της Αποκάλυψης
Οι 7 σάλπιγγες που θα ηχήσουν από 7 αγγέλους την μέρα της Αποκάλυψης
Τα 7 σώματα του Ανθρώπου(το ορατό ή παχυλό φυσικό και τα 6 της Αύρας)
Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι(πρόκειται για αποκρυφιστικό παραμύθι)
Η επτάλοφος Ρώμη
Οι 7 αστέρες στην μεγάλη άρκτο
Οι 7 αστέρες στην μικρή άρκτο
Τα 7 χρώματα της ίριδας
Οι 7 νότες
Τα 7 κύρια τσάκρα
Τα 7 «ανοίγματα» στο κεφάλι (2 ρουθούνια, 2 αυτιά, 2 μάτια, 1 στόμα)
Οι 7 Ιεροί πλανήτες
Οι 7 καταστάσεις συνείδησης
Με 7 κλειδιά μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει το μυστικό ενός συμβόλου.
Τα 7 χρόνια γρουσουζιά αν σπάσεις καθρέφτη.
Τα 7 πεδία του Ηλιακού μας συστήματος
Τα 7 υποπεδία σε κάθε πεδίο του ηλιακού συστήματος
Οι 7 ουρανοί των Ναζαρηνών
Ο επτάκτινος αστέρας των Χαλδαίων
Στα 21 χρόνια ενηλικιώνεται βιολογικά ο άνθρωπος. 3×7=21
Το άθροισμα των ζαριών στις αντικρινές πλευρές είναι πάντα 7.
Οι 7 Άλυσοι
Οι 7 Μανβαντάρα
Οι 7 Μαχαμανβαντάρα
Οι 777 επανεσαρκώσεις του ανθρώπου.
Και θα μπορούσε η λίστα να συνεχιστεί ......
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 33: ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - ΤΑ UFO - ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ - ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ DISNEYLAND
Τι γίνεται με τον αριθμό 33; Για να αποκρυφιστές και μυστικές κοινωνίες όπως οι Ελευθεροτέκτονες, 33, τηρούν με ευλάβεια. Αυτός ο δήθεν μαγικός αριθμός φαίνεται να αναδύεται ξανά και ξανά στα πιο σημαντικά και ταραχώδη γεγονότα της ιστορίας, από τους βιβλικούς χρόνους μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Υπάρχει πραγματικά κάτι για το 33 ή είναι απλώς ένας αριθμός όπως και κάθε άλλος; Ας κάνουμε μια βουτιά στην τρύπα του κουνελιού για να διερευνήσουμε την πιθανή σημασία του αριθμού 33 σε σχέση με τις μυστικές κοινωνίες, τα UFO, τους θανάτους, και την καταστροφή της Disneyland.

Στο βιβλίο της Elizabeth van Buren Το μυστικό των Illumintati, έγραψε ότι:


"... Στην Πνευματική Αριθμολογία, οι αριθμοί 11, 22, και 33 είναι οι τρεις« Κύριοι αριθμοί », ο υψηλότερος είναι το 33 ... Ο υψηλότερος από τους αριθμούς ήταν η ηλικία του κυρίου. η Έναρξη θανάτου του (Ιησού), την ανάσταση, και την ανάληψή του , δίνοντας πιο απόκρυφους τόνους. Το '33 'συμβολίζει τον υψηλότερα πνευματικό συνειδητό τον εφικτό από τον άνθρωπο.»
Έτσι, σε ορισμένους κύκλους, τουλάχιστον, ο αριθμός 33 έχει εσωτερική σημασία.
Στον Ελευθεροτεκτονισμό, η άρχουσα τάξη είναι οι 33 βαθμοί της σκωτσέζικης ιεροτελεστίας. Η σκωτσέζικη ιεροτελεστία μέσα στον τεκτονισμό καθιερώθηκε το 1801 με το σχηματισμό του ανώτατου Συμβουλίου στο Τσάρλεστον, νότια Καρολίνα. Ίσως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι το Τσάρλεστον ήταν ο τόπος γεννήσεως της σκωτσέζικης ιεροτελεστίας που βρίσκεται ακριβώς 15 μίλια νότια του 33$ου παραλλήλου.
Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, είναι επίσης οι πρώτοι πυροβολισμοί του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου, όταν έβαλαν φωτιά οι ευέλπιδες της στρατιωτικής σχολής ακροπόλεων του Τσάρλεστον επάνω σε ένα ομοσπονδιακό σκάφος, το αστέρι της δύσης, καθώς έπλεε στο λιμάνι του Τσάρλεστον. Όπως θα δούμε σύντομα πολλά κεντρικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας έχουν εμφανιστεί κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου.
Μια άλλη οργάνωση - μυστική κοινωνία με εωσφορικές συνδέσεις με τους Illuminati, αν και για άλλους είναι απλώς ένα ανάρμοστο παγκόσμιο σώμα που στερείται οποιαδήποτε πραγματική δύναμη ή επιρροή- Στα Ηνωμένα Έθνη - μπορεί κι εκεί να βρεθεί επίσης η σημασία του αριθμού 33. Ρίξτε μια ματιά στη σημαία του ΟΗΕ και θα δείτε έναν κόσμο διαιρεμένο κόσμο σε 33 τμήματα, που περιβάλλεται από κλάδους ελιάς.Σύμπτωση, ή υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα;
Ο θάνατος και η καταστροφή


Τώρα, πάμε πίσω στον 33$ο παράλληλο και το κεντρικό ρόλο που έχει παίξει σε πολλά μεγάλα γεγονότα της σύγχρονης εποχής.
Εκτός από τον αιματηρό αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο τον Ιανουάριο του 1861, ο 33$ος παράλληλος έπαιξε επίσης τον οικοδεσπότη στο θάνατο του Προέδρου των ΗΠΑ Franklin D. Roosevelt ο οποίος πέθανε ξαφνικά στις 12 Απριλίου 1945 από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από παράπονα που είχε για ενα τεράστιο πονοκέφαλο». Πέθανε στο σπίτι του, που ονομάστηκε "Little White House, στο Warm Springs της Γεωργίας, κοντά στο 33$ο παράλληλο. Μετά από το θάνατο του Roosevelt, Harry S. Truman, ένας τέκτονας 33 βαθμού, έγινε ο 33$ος Πρόεδρος των Η. Π. Α.
Στο τέλος των εχθροπραξιών με τη Γερμανία το 1945, η Λειτουργία του συνδετήρα ενισχύεται για να καθαρίσει το ναζιστικό παρελθόν μπροστά από τους κορυφαίους επιστήμονες πυραύλων της Γερμανίας, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους για τις ΗΠΑ. Πολλοί από αυτούς τους προηγούμενους ναζιστικούς επιστήμονες κατέληξαν στις άσπρες άμμους β-2 το σημείο εκτόξευσης, ή, όπως ήταν γνωστό, Launch Complex 33. Και πάλι, δεν βρίσκεται μακριά από τον 33$ο παράλληλο.
Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων περιγράφει τη Launch Complex 33 ως: "συνδεδεμένη στενά με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ δοκιμή του γερμανικού πυραύλου β-2, την προέλευση του αμερικανικού προγράμματος πυραύλων, και την ηγεσία του Δρ Werner von Braun…»
Η πρώτη ατομική έκρηξη (που γνωρίζουμε τουλάχιστον) συνέβη στις 16 Ιουλίου 1945 στο χώρο δοκιμών κοντά στο Alamogordo, Νέο Μεξικό. Η θέση Trinity βρίσκεται επίσης στο 33$ο παράλληλο. Τον επόμενο μήνα, ατομικά όπλα εξάλειψαν τις πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Ο 33$ος αμερικανικός Πρόεδρος στόχευσε σε αυτές τις δύο ιαπωνικές πόλεις με βάση ότι και οι δύο καβάλησαν τον 33$ο παράλληλο;
Δύο δεκαετίες αργότερα, το 1963, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy δολοφονήθηκε στο Dealey Plaza στο Ντάλας του Τέξας κοντά στο 33ο Παράλληλο, στις 22 Νοεμβρίου (11.22). Και στη συνέχεια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 6 Ιουνίου 1968, ο νεώτερος αδελφός του JFK, ο γερουσιαστής Robert F. Kennedy, δολοφονήθηκε στο ξενοδοχείο Ambassador του Λος Άντζελες, περίπου 1.245 μίλια ανατολικά κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου από όπου ο αδελφός του δολοφονήθηκε.

Γνώση UFO και ο 33$ος παράλληλος:


Το γεγονός που παραμένει σήμερα συνώνυμο με τα UFO και την εξωγήινη γνώση, τη φημολογημένη συντριβή του 1947 και την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους στο Roswell στο Νέο Μεξικό συνέβη, το μαντέψατε;.... στον 33$ο παράλληλο.Ένα άλλο σημαντικό γεγονός UFO που μοιράζεται περισσότερους από έναν παράλληλο με το Roswell είναι Τα φώτα Φοίνιξ (μερικές φορές ονομάζονται και "Φώτα πάνω απο το Φοίνιξ") ήταν μια σειρά από ευρέως εμφανιζόμενα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από τις πολιτείες της Αριζόνα, Νεβάδα και τη μεξικανική πολιτεία της Σονόρα στις 13 Μαρτίου 1997.
Τα φώτα του Φοίνιξ αναφέρθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους στον ουρανό πάνω από την πόλη, αυτό εμφανίζεται να είναι δύο χωριστά γεγονότα UFO. Το πρώτο κύμα των παρατηρήσεων που αναφέρθηκαν, ήταν γενικά ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα που πετούσε σιγά-σιγά πάνω από την πόλη. Το δεύτερο κύμα, που συμβαίνει γύρω στις 10μμ, είναι μια σειρά από φώτα που φάνηκαν να αιωρούνται, και συνελήφθει ευρέως απο φωτογραφικές μηχανές και βίντεο. Όμως, με βάση αυτή τη δεύτερη παρατήρηση απο τα φώτα του Φοίνιξ, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι οι μάρτυρες που τα ανέφεραν ως ΑΤΙΑ στο Φοίνιξ εκείνο το βράδυ, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από φωτοβολίδες που έπεσαν από εκπαιδευτική πτήση στη βάση Πολεμικής Αεροπορίας Luke.
Όπως το Roswell, και το Φοίνιξ βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου. Οπως και στην περίπτωση του Roswell, φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενορχηστρωμένο επίπεδο που εμπλέκονται στρατιωτικά και κυβερνητικά τεχνάσματα.


Και η Disneyland:
Και, τέλος, στην Disneyland. Ναι, η ευτυχέστερη θέση στη γη βρίσκεται επίσης κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου. Κάποιοι, όπως ο ερευνητής και συγγραφέας Walter Μπόσλι, συγγραφέας του γεωγραφικού πλάτους 33: Το κλειδί για το βασίλειο,υποστηρίζει ότι η περιοχή επιλέχθηκε από τον Harrison (έπειτα του ερευνητικού κέντρου του Στάνφορντ) που εν μέρει οφείλεται τουλάχιστον στην εγγύτητά του στον 33$ο παράλληλο και ότι το διάσημο καρουσέλ της Disneyland χτίστηκε στο ακριβές σημείο όπου δύο ισχυρές γραμμές ley τέμνονται - μία από τις οποίες εκτείνεται κατά μήκος του 33$ου παραλλήλου.
Στη συνέχεια υπάρχει το Club 33, το αποκλειστικό ιδιωτικό κλαμπ, και το μόνο μέρος στην Disneyland, όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα σκληρό ποτό. Μερικοί λένε ότι αφ' ενός ο σύλλογος πήρε το όνομά του από τους αρχικούς 33 εταιρικούς χορηγούς της Disneyland, αλλά αφ' ετέρου…
Λοιπόν, δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα με τον αριθμό 33; Είναι μια υποτιθέμενη σημασία μόνο για εμάς τους ανθρώπους;
Ή, είναι οι λεγόμενες «δυνάμεις που είναι ενορχηστρωτές στα γεγονότα όπου συμπίπτουν με ορισμένους αριθμούς που θεωρούνται στους κύκλους του εσωτερισμού να είναι ισχυροί, δυνατοί, ή ακόμη και μαγικοί;
ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 11


Γράφει ο Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 11 υπολογίζεται ως 2 και επίσης μετριέται ως 11, χαίρει ιδιαίτερης προσοχής, έτσι και στη ζωή τα άτομα 11 προσελκύουν και κατορθώνουν να αποσπάσουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο αριθμός 11 λέγεται μυστικός, γιατί όσοι τον έχουν, κατέχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο να νιώθουν κραδασμούς και να βλέπουν πνεύματα.
Ο αριθμός 11 θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις. Οι Βαβυλώνιοι π.χ. αναφέρουν στο μύθο της δημιουργίας τους, το όνομα ΤΙΑΜΑΤ, με τους 11 δαίμονες του Χάους. Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής.
Στο βιβλίο μου «ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ», δίνω τον μαθηματικό τύπο, όπου το μέσον Χ ενώνει την Γη με τον Ουρανό (σ. 116-119).
Δηλαδή η ενέργεια εκφράζεται μαθηματικά ως εξής: Χ=Φ.ΓΗ (Όπου Φ=1,618 και Γη το ημερολογιακό έτος 365 ημερών).

Με βάσει των παραπάνω μαθηματικό τύπο υπολογίζουμε τις αντιστοιχίες των ΠΑΡΑΚΑΤΩ ημέρων που είναι άμεσα συνδεδεμένες :
Α) Τότε που έγινε η συναυλία του κ. Παπαθανασίου στις στήλες του Ολυμπίου Διός .
Η εν λόγω ημέρα είναι η 178η του έτους 2001 (28 Ιουνίου). Άρα έχουμε:
Χ1=1,618. 178=277+11=288 (1)
B) Τότε που έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους Πύργους , την 11η Σεμπτεμβρίου του 2001, που είναι η 254η ημέρα του έτους και έχουμε:
Χ2= 1,618.254=400+11=411 (2)
(Σ.Σ: Κάτι ακόμα εδώ : O αριθμό 11= Φ³. Φ²)

H 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4 = 11

Ο λόγος των εξισώσεων (1)/(2)=1,42 (3)
Παρατηρούμε ότι ο αριθμός 11 επαναλαμβάνεται και στις δυο περιπτώσεις. Αν τώρα διαιρέσουμε με το 11 τις προηγούμενες τιμές θα έχουμε:
288/11= 26,1 και 411/11= 37,3

Ακόμη αν το 26,1 το διαιρέσουμε με το χρυσό αριθμό Φ =1,618, θα έχουμε:26,1/1,618= 16. Ομοίως αν κάνουμε το ίδιο και με τον αριθμό 37,3, θα έχουμε:37,3/1,618= 23

Το άθροισμα: 37,3+26,1= 63,4, και, αν ο αριθμός 63,4 αν διαιρεθεί με το 1,618 μας δίνει αποτέλεσμα ίσο με τον αριθμό 39,2, όπου μας παραπέμπει στην απόσταση το 10ου Πλανήτη (ΠΛΟΥΤΩΝ).
O αριθμός 63,4 είναι ίσος με την απόσταση της μέσης τιμής του 11ου πλανήτη του /Ηλιακού μας συστήματος (βλ.,ΙΠ.ΔΟΚΟΓΛΟΥ: "Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ", Τόμ Ά, σ. 104).
Η διαφορά των ημερών μεταξύ των δυο γεγονότων που αναφέρθηκαν είναι:
254-178=76
Αν πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό 76 με το αποτέλεσμα της (3), δηλαδή το 1,42 θα έχουμε :
79. 1,42= 107,92 (αριθμό περίπου ίσο με την ανώτερη μέση τιμή της αποστάσεως του 12ου πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος( όπ. π).
Από την λεξαριθμική ανάλυση της ΜΥΘΩΔΙΑΣ, προκύπτει στο σύνολο των αναλογιών ο αριθμό 91,3 στους λεξάριθμους-στίχους που επαναλαμβάνουν μαζί ο ανδρικός και γυναικείος χορός, και έχουν άμεση σχέση με τους προαναφερθέντες πλανήτες και τις αποστάσεις τους (βλ, http://iokh.blogspot.com/Παρασκευή,
22 Ιανουαρίου 2010
/ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΥΘΩΔΙΑΣ ΜΕΡΟΣ Β) .
Συγκεκριμένα αν αφαιρέσουμε τον αριθμό 108(ανώτερη απόσταση του 12ου) από τον αριθμό 91,3, θα έχουμε : 108-91,3 = 16.5
Ενώ αν αφαιρέσουμε τον αριθμό 91,3 από τον αριθμό 68(ανώτερη απόσταση του 11ου), θα έχουμε: 91,3-68= 23,3. Δηλαδή οι τιμές 23 και 16 επιβεβαιώνονται ξανά, που είναι το άθροισμα των λόγων της ΜΥΘΩΔΙΑΣ, όπως προκύπτουν από τους στίχους που εκφωνούνται χωριστά μεταξύ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΧΟΡΟΥ 


http://iokh.blogspot.com
http://atheatignosi.blogspot.gr
http://argybooks.blogspot.gr
http://nyxtobaths.blogspot.com
http://www.katohika.gr
ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.!!!VIDEO ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 18:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.