Δείτε εναν 17χρονο Άγγλο που δηλώνει φανατικός Ολυμπιακός




Ο Keanan Challis από το Χαλ της Αγγλίας μιλάει για την τρέλα του για τον Ολυμπιακό! Τα χρήματα που μαζεύει για να έρθει στο Καραϊσκάκης, τα ελληνικά που θέλει να μάθει, η αγωνία για την κλήρωση του Europa και ο αγαπημένος του παίκτης των ερυθρολεύκων.

Κατάγεται από το Χαλ της Αγγλίας. Εκεί γεννήθηκε, εκεί μένει μέχρι και σήμερα στα 17 του χρόνια. Παίζει ράγκμπι σε τοπική ομάδα. Δεν έχει καμία συγγενική σχέση με την Ελλάδα, δεν μιλάει τη γλώσσας μας, αλλά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έχει διαλέξει ως φωτογραφία προφίλ τον εαυτό του να ποζάρει με μια φανέλα του Ολυμπιακού!

Διαβάστε ενα απόσπασμα απο την συνέντευξη που έδωσε ο πιτσιρικάς στο RedPlanet.gr!

"Hi all Olympiacos fans", ήταν τα πρώτα λόγια του πιτσιρικά στη συζήτηση με τον RedPlanet.gr.

Αφού χαιρέτησε τους ερυθρόλευκους φιλάθλους, άρχισε να μιλάει για το πώς προέκυψε η αγάπη για την ομάδα.

"Γνωρίζω για τον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν παιδί. Ήξερα ότι είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Τώρα όμως που μεγάλωσα, έμαθα ακόμα πιο πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό και άρχιζα να τον υποστηρίζω και να βλέπω τα παιχνίδια του", σημείωσε ο Keanan για να γίνει στη συνέχει πιο αναλυτικός:

"Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό γιατί παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω να βλέπω τα παιχνίδια του κάθε εβδομάδα στο ίντερνετ για το ποδόσφαιρο που παίζει, την σπουδαία υποστήριξη που έχει και τις επιτυχίες του.

Ξέρω ότι δεν είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του γιατί δεν μπορώ να είμαι κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να στηρίξω τον Ολυμπιακό. Βλέπω όλα τα παιχνίδια του και μιλάω στους φίλους μου για τον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Επίσης υποστηρίζω τον Ολυμπιακό για τους φοβερούς οπαδούς του. Μιλάω μαζί τους στο twitter. Είναι καταπληκτικοί και με κάνουν να νιώθω μέλος του σπουδαιότερου κλαμπ φιλάθλων στον κόσμο."

http://www.sport24.gr/
Δείτε εναν 17χρονο Άγγλο που δηλώνει φανατικός Ολυμπιακός Δείτε εναν 17χρονο Άγγλο που δηλώνει φανατικός Ολυμπιακός Reviewed by junior on 20:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.