Απίστευτη εξέλιξη : Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή !!!



Συγκλονιστικό! Η μικρή Μαντλίν, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον Μάιο του 2007 στην Πορτογαλία είναι ζωντανή! 



Η απίστευτη αυτή τροπή ήρθε στο φως της δημοσιότητας από στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η μυστική υπηρεσία Σκότλαντ Γιαρντ. Μάλιστα, σύμφωνα με την υπηρεσία το μικρό αγγελούδι έχει πέσει θύμα απαγωγής από Γύφτους.

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τη μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο είχε θεαθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της εξαφάνισής της, η μικρή Μαντλίν.

Τα ίχνη της μικρής Μαντλίν είχαν χαθεί στις 3 Μαΐου του 2007, λίγες μέρες πριν κλείσει τα τέσσερα έτη, στην περιοχή Πράια ντε Λους της Πορτογαλίας, όπου παραθέριζε με την οικογένεια της. Η μικρή κοιμόταν στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει οι γονείς της.

Για τον εντοπισμό της Μαντλίν Μακάν, διέθεσαν αμοιβές πολλών εκατομμυρίων επιφανής Βρετανοί, όπως η συγγραφέας Τζ. Κ Ρόουλινγκ της σειράς Χάρι Πότερ, και ο Richard Branson, μεγιστάνας αεροπορικής εταιρείας, παρόλα αυτά οι αστυνομικές αρχές της Πορτογαλίας εντόπισαν μόνο έναν ύποπτο, έναν 33χρονο Βρετανό ο οποίος ζει με τη μητέρα του σε ένα κοντινό διαμέρισμα.



Απίστευτη εξέλιξη : Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή !!! Απίστευτη εξέλιξη : Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή !!! Reviewed by junior on 19:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.