Όταν η Βάσια Τριφύλλη "τόλμησε" να τα βάλει με τον Απόστολο Γκλέτσο και να τον αποκαλέσει μ***α


Πριν ο Απόστολος Γκλέτσος γίνει δήμαρχος Στυλίδας, γκρεμίσει τις μπάρες στα διόδια, πάει αυτόφορο, παίξει ξύλο με τον εργολάβο που όπως είπε ζήτησε μίζες και πέσει στη θάλασσα να πιάσει τον σταυρό, είχε θέσει υποψηφιότητα για...

δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά. Όμως, το πρωί της 2ας Οκτωβρίου του 2006 έμελλε να δώσει on air ματς με την Βάσια Τριφύλλη και να μείνει στην ιστορία της σύγχρονης τηλεόρασης στην κατηγορία "επικοί τσακωμοί".



Από την αρχή της συζήτησης τα πράγματα έδειχναν που θα οδηγούνταν αφού οι προθέσεις για τσακωμό ήταν ολοφάνερες.

"Χοντρή υπέρβαση. Δεν άλλαξα όμως τις πολιτικές μου πεποιθήσεις", είπε η Βάσια Τριφύλλη η οποία είχε κατέβει με τον Νικήτα Κακλαμάνη.

"Βασάκι θα σε παρακαλέσω πολύ δημοσίως μη λέμε τέτοια. Σε παρακαλώ", απάντησε ο Αποστόλης. Καμπουράκης-Οικονομέας γελούσαν. Από αμηχανία; Ή μήπως προέβλεπαν τι θα επακολουθούσε;

"Είσαι όψιμος κομμουνιστής", απάντησε με ένα δαγκωμένο χαμόγελο η Βάσια Τριφύλλη.

Οι δύο παρουσιαστές συνεχίζουν να προσπαθούν να διασκεδάσουν την κατάσταση τρίβοντας βέβαια τα χέρια τους για τα νούμερα της AGB τα οποία θα ακολουθούσαν την ανιούσα.

Ο Αποστόλης τότε κατέβαινε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά Αναγέννηση με υποψήφια δήμαρχο την Ελπίδα Παντελάκη για το ΚΚΕ. Ο Αποστόλης δεν έδειχνε να ηρεμεί με τίποτα και συμπλήρωσε: "Με το ΚΚΕ να ξέρουμε τι λέμε". Αν τα βλέμματα ήταν όπλα θα είχαν σκοτώσει πολύ κόσμο, που λέει και η λαϊκή-αργκό παροιμία.
Γιώργος Οικονομέας ή αλλιώς "λάδι στη φωτιά"

Είπαμε. Έχει νεύρα και ο Αποστόλης και η Βάσια. Αφήστε τους να ηρεμίσουν. Αλλά όχι, ο Οικονομέας δε λέει να ρίξει τους τόνους και συνεχίζει το τσίγκλισμα. "Όψιμος αριστερός είπε η κ. Τριφύλλη", υπενθύμισε με βλέμμα όλο νόημα ο Οικονομέας για να πάρει την απάντηση: "Μάλλον κάνει λάθος. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα".

Η Βάσια δε θα αφήσει την ατάκα να πέσει κάτω και θα ανταπαντήσει: "Δεν έχω φτάσει στα στερνά μου ακόμα".

Οι επιθέσεις στον Αποστόλη συνεχίστηκαν. Ο έτερος ζεν πρεμιέ της "ευχάριστης" παρέας, Στράτος Τζώρτζογλου, τα έβαλε μαζί του κατηγορώντας τον ότι δε μεγάλωσε στον Πειραιά ώστε να γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής σε αντίθεση με εκείνον ο οποίος γεννήθηκε και έζησε για πολλά χρόνια στη Νίκαια.


Vasia Trifylli vs Apostolos Gkletsos part. 2_2 από funked00



Οι δύο ηθοποιοί αρπάχτηκαν λέγοντας ο ένας στον άλλον ότι είναι κομματοποιημένοι, ο Αποστόλης να ζητά επίμονα να χαμηλώσουν οι τόνοι και η Βάσια σε κάποια στιγμή να αναρωτιέται αν μπορούν να εκφράζουν τη γνώμη τους.

"Δεν ξέρεις κατά που πέφτει ο Πειραιάς", ωρυόταν ο Τζώρτζογλου με τον Γκλέτσο να δίνει την αναμενόμενη απάντηση: "Θα σου δείξω εγώ ΠΟΥ είναι ο Πειραιάς".

Τα πλάνα εναλλάσσονταν με τη Βάνα Μπάρμπα να δείχνει έντονα εκνευρισμένη και μουτρωμένη αφού οι δυο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ είχαν βγάλει τα μαχαίρια τους και ετοιμάζονταν για επίθεση.

Και όλα αυτά δεν ήταν τίποτα σε αυτό που ακολουθούσε...
Όταν η Τριφύλλη τα "έχωσε" στον Γκλέτσο

"Αν ήμουν εξουσία δε θα τα έβαζα με τον Απόστολο Γκλέτσο", είπε ο προφήτης Οικονομέας με τον ηθοποιό να συνεχίζει το κρεσέντο έντασης. "Θέλετε να λέμε μπουρμπούτσαλα;" είπε ορθά κοφτά ο Απόστολος και ξεκίνησε να μιλά για την ανεργία ζητώντας παράλληλα να "μαυρίσουν" οι ψηφοφόροι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.

Και κάπου εκεί η Βάσια Τριφύλλη άρχισε να φωνάζει και να χτυπά 8 φορές το χέρι στο τραπέζι.

"Καταρχήν, γιατί τα έχω πάρει άγρια. Δεν ήμουν ποτέ (χτύπημα στο τραπέζι) σε κανένα κόμμα. Σε κανένα κόμμα δεν ήμουν (δεύτερο χτύπημα στο τραπέζι). Ό,τι ήθελα έκανα. Σιωπή, σεβασμός. Σεβάσου την ηλικία μου (προς τον Αποστόλη). Δεν ήμουν ποτέ (τρίτο χτύπημα στο τραπέζι) ούτε στο Συνασπισμό. Δεν ήμουν ποτέ στο Συνασπισμό (τέταρτο χτύπημα στο τραπέζι), ούτε στο ΚΚΕ (πέμπτο χτύπημα). Πήγα και βοήθησα (έκτο χτύπημα). Μου χρωστάνε και δεν τους χρωστάω (έβδομο χτύπημα). Τέρμα, ως εδώ. Θα χάσουμε και το χιούμορ μας. Ηλίθια άτομα. Δε χρωστάω σε κανέναν μου χρωστάνε. Παρακαλώ πολύ και ζω από τη Βασούλα την Τριφύλλη (όγδοο χτύπημα)".



Στα ίδια ντεσιμπέλ η Βάσια συνέχισε λέγοντας ότι αυτό που θέλει είναι να φύγουν οι ενέσεις από το άλσος Παγκρατίου και να ανοίξει ξανά το θέατρο της περιοχής.

Το τέλος του τσακωμού το υπέγραψε η ίδια η Βάσια. Αφού διαολόστειλε τον Αποστόλη και τον αποκάλεσε με την πιο γνωστή ελληνική βρισιά, του είπε πως οι φιλίες δεν χαλάνε για τα κομματικά.

Και η ηθοποιός πέταξε το μικρόφωνο, τα μάζεψε και έφυγε όσο και αν ο Τζώρτζογλου προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Ο Απόστολος προτίμησε να μην απαντήσει αλλά να μείνει με το χαμόγελο της Μόνα Λίζα.

Και μην το ξεχάσουμε, ο Αποστόλης όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και ύστερα από μίνι τσακωμό με τη Βάνα πέταξε και αυτός τα μικρόφωνα και έφυγε...

Τι και αν στο τέλος Οικονομέας-Καμπουράκης άρχισαν για πλάκα να πειράζονται μεταξύ τους; Και να μουτζώνει ο δεύτερος τον πρώτο; Το περιστατικό καταγράφτηκε για τα καλά στο μυαλό του τηλεθεατή και θα μείνει για αρκετά χρόνια.

http://www.cosmo.gr
Όταν η Βάσια Τριφύλλη "τόλμησε" να τα βάλει με τον Απόστολο Γκλέτσο και να τον αποκαλέσει μ***α Όταν η Βάσια Τριφύλλη "τόλμησε" να τα βάλει με τον Απόστολο Γκλέτσο και να τον αποκαλέσει μ***α Reviewed by Unknown on 16:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.