Κρατικά έγγραφα για τα UFO (ATIA) δόθηκαν στη δημοσιότητα!!!



Είδηση που δόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων (Reuters), αναφέρει ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα 35 κυβερνητικά αρχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο με...

στοιχεία, για θέασης (ΑΤΙΑ) Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Στους φάκελου αυτούς εμπεριέχονται τόσο μαρτυρίες που προέρχονται από τον στρατό, όσο και μαρτυρίες απλών πολιτών. Οι μαρτυρίες αυτές χρονολογούνται από την δεκαετία του 1950 μέχρι και πριν μερικά χρόνια.

Τα αρχεία αυτά, περιέχουν περίπου 8500 σελίδες οι οποίες καλύπτουν χρονικά, κυρίως την περίοδο 1997 έως 2005. Μεταξύ των άλλων περιέχονται φωτογραφικό υλικό, σκίτσα και περιγραφές. Επίσης περιλαμβάνονται και επιστολές του Υπουργείου Άμυνας.

Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας, ηρνείτο να παραδεχτεί την ύπαρξη τέτοιων αρχείων και τυχόν περιστατικών. Παράλληλα όμως είχε συμμετάσχει σε έρευνές του Βρετανικού υπουργείου άμυνας ακριβώς επάνω στον χώρο αυτό. Τώρα τα αρχεία αυτά είναι πλέον στην διάθεση του κόσμου για να κρίνει ο καθένας από την δική του την πλευρά, αυτά που αναφέρονται και περιγράφονται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από της μαρτυρίες:

Ένας αστυνομικός, ένας στρατιώτης και ένας αξιωματικός της RAF (Royal Air Force) ανέφεραν θεάσεις ιπταμένων αντικειμένων. Οι περιγραφές τους ήταν: Ιπτάμενο αντικείμενο Φαινόταν ελαστικό, ιπτάμενο αντικείμενο με σχήμα δαχτυλιδιού, ιπτάμενο αντικείμενο που έμοιαζε με μέδουσα.

Μια άλλη μαρτυρία ενός άνδρα αναφέρει:

Των είχαν απαγάγει εξωγήινοι, των Οκτώβριο του 1998, κατόπιν λέει ότι είδε ένα αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο να αιωρείται πάνω από το σπίτι του στο Λονδίνο. Και τέλος αναφέρει ότι καθ΄όλη την διάρκεια αυτή είχε κερδίσει 1 ώρα.

Άλλη μαρτυρία:

Είχε δύο πολύ δυνατά φώτα μπροστά και ένα τρίτο λευκό φως που αναβόσβηνε γύρω του, δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το δεις. Ένιωθα να τρέμω.

Ένα άλλο αρχείο αποκαλύπτει ότι, ένα πρωί του 1967 η RAF δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από πολίτες οι οποίοι έβλεπαν 6 μικρά ΑΤΙΑ να πετούν σε μια γραμμή πάνω από της Νήσους Sheppey.

Αυτά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα μπορείτε να βρείτε στις 8500 σελίδες αρχείων. Τα αρχεία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos




http://adyta.gr

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr
Κρατικά έγγραφα για τα UFO (ATIA) δόθηκαν στη δημοσιότητα!!! Κρατικά έγγραφα για τα UFO (ATIA) δόθηκαν στη δημοσιότητα!!! Reviewed by Unknown on 18:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.