Ενέργεια της φωτιάς



Τα κείμενα της Κάλλικουμ χαμένα στις ομίχλες του παρελθόντος...

μας μιλούν για ανθρώπους που ζούσαν με το σπαθί του σύμπαντος αλλά και για την αλλαγή η οποία θα πραγματοποιηθεί με την μεταλλική λειτουργία την νύχτα του κεραυνού. 






Είναι μία νύχτα γεμάτη ενέργειες. Ενέργειες λησμονημένες και ενέργειές που επιστρέφουν για να ενεργοποιησούν τους Ελ, με την μεταλλική λειτουργία. Είναι οι ενέργειες οι οποίες θα ενεργοποιηθούν από τους λίγους πιστούς, οι οποίοι μας συγκινούν με τη θέρμη και το πάθος αυτών που τα έβαλαν με παντοδύναμα τέρατα, κόντρα στις πιθανότητες, ενάντια σε κάθε λογική και επικράτησαν.
Οι τρεις στρατηγοί - προφήτες του Πολέμαρχου 780, ο 1102, ο 1264, ο 427 και ο Ημεροβάτης ο Θεσβιτης, θα ανάψουν τους πυρσούς, πρίν απο την νύχτα, την νύχτα της 2 7 ης Απριλίου την νύχτα του κεραυνού. και έτσι θα γίνει το κάλεσμα τού κεραυνού. 

Γιατί αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, η φωτιά τού πυρσού ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η ενέργεια της φωτιάς του πυρσού είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του πυρσού.



Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, η αστραπή, το μπουμπουνητό, ολόκληρος αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Μιλάμε για μια ένωση, η οποία διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού.



Έτσι το ανάμα των πυρσών της μεταλλικής φωτιάς, θα δώσει τον κεραυνό, και θα οδηγήσει τούς Ελ στην νύχτα κεραυνού της μεταλλικής λειτουργίας. Την νύχτα εκείνη ο ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102, ο ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ 1264, ο ΙΕΡΟΔΙΚΗΣ 427 ο ΗΓΗΤΗΡ και ο ΗΜΕΡΟΒΑΤΗΣ θα σπάσουν τα όρια της ύλης και θα ψάλλουν το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, κάνουν επίκληση τον Κεραύνιο Θεό των Πολέμαρχο των Ελ.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση του ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ πραγματοποιήθηκε στις 16 / 1 την πρώτη ημέρα κεραυνού του 2 0 1 3. Η ενεργοποίηση του ΙΕΡΟΔΙΚΗ θα γίνει στις 2 4 / 4 στην Θεσσαλονίκη, μέρα κεραυνού, και η ενεργοποίηση του ΙΕΡΟθΥΤΗ στις 3 / 4 με το άναμμα των πυρσών. Οι τρεις άνδρες του Πολεμάρχου 780 θα ενεργοποιηθούν πριν απο την μεταλλική λειτουργία και παράλληλα θα ξυπνήσουν μια αρχέγονη δύναμη μέσα στους Ελ, που συγγενεύει με την καταιγίδα και σπάει τους φραγμούς.





http://swordoftheuniverse.blogspot.gr/
Ενέργεια της φωτιάς Ενέργεια της φωτιάς Reviewed by junior on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.