Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους επειδή φιλήθηκαν δημόσια στο Ντουμπάι


Απίστευτο και όμως αληθινό!. 

Σε ένα χρόνο φυλάκιση καταδικάστηκε ένα ζευγάρι επειδή φιλήθηκε σε δημόσια θέα στο Νουμπάι, παρόλο που ο άντρας ισχυρίζεται ότι εκείνη την ώρα που τους «έπιασαν» έδινε το «φιλί της ζωής» στη γυναίκα, η οποία έπαθε κρίση άσθματος!

Το ζευγάρι, ο 28χρονος άντρας Ινδικής καταγωγής και η 25χρονη Φιλιππινέζα «συνελήφθησαν» σε προσωπικές στιγμές από ένα παιδάκι, που περιέγραψε το σκηνικό στη μαμά του και εκείνη κάλεσε αμέσως μετά την αστυνομία.

Αφού εκτίσουν την ποινή τους, οι δυο νέοι θα απελαθούν και από τη χώρα!

Η «ιδιωτική στιγμή» του ζευγαριού, που εργάζεται μαζί στα εστιατόρια McDonald's της περιοχής, εκτυλίχθηκε στον πύργο του ναυαγοσώστη στην παραλία Jumeirah στις 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του «The National».

Παρά το γεγονός ότι μετά τη σύλληψή τους, παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς ότι είναι ζευγάρι, ο άντρας και η γυναίκα δηλώνουν αθώοι για αυτό το φιλί που αντάλλαξαν σε κοινή θέα.

«Είναι απόλυτα αναληθές. Δε φιληθήκαμε. Η συνάδελφός μου έπαθε κρίση άσθματος όπως καθόμασταν και της έδωσα τις πρώτες βοήθειες», ήταν η δήλωση του άντρα.

Μάλιστα, στην κατάθεσή του το ζευγάρι δήλωσε ότι κατανάλωσε αλκοόλ χωρίς να έχει άδεια και ότι πήγαν στην παραλία στις 9:30μ.μ., αφού είχαν πιει τα ποτά τους στο ξενοδοχείο τους στη Deira.

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού ήταν μόνο η γυναίκα, την οποία ειδοποίησε το παιδί της για το ενσταντανέ που είδε στον πύργο του ναυαγοσώστη. Εκείνη από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι είδε το ζευγάρι σε… πολύ ιδιωτικές στιγμές που διήρκησαν για ώρα.

«Τους είδα σε πολύ προσωπικές στιγμές, χωρίς όμως να είναι γυμνοί και αμέσως κάλεσα την αστυνομία», δήλωσε η γυναίκα.

Το δικαστήριο του Ντουμπάι (Dubai Misdemeanour Court) τους καταδίκασε σε 12μηνη φυλάκιση για προσβολή δημοσίας αιδούς, ενώ τους επέβαλε να πληρώσουν και 205 έκαστος για την κατανάλωση του αλκοόλ, που οι ίδιοι παραδέχτηκαν.

newslinksgr.blogspot.com/
Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους επειδή φιλήθηκαν δημόσια στο Ντουμπάι Καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους επειδή φιλήθηκαν δημόσια στο Ντουμπάι Reviewed by junior on 20:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.