Ο Michio Kaku μιλάει στο Fox News για την ύπαρξη ζωής στον Άρη!!!VIDEO



O Michio Kaku μιλάει στο Fox News και υποστηρίζει ότι εντόπισαν ευρήματα που υποδεικνύουν την ύπαρξη μικροβιακής και βακτηριακής ζωής στο υπέδαφός του πλανήτη Άρη. Ο ερευνητής θεωρεί ότι τα ευρήματα αποτελούν τις πιο ισχυρές ενδείξεις ύπαρξης ζωής που έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα στον Κόκκινο Πλανήτη.

Θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε τόσο κοντά στο να ανακαλύψουμε εάν υπάρχει ή υπήρχε ζωή στον Άρη

Ένα ακόμα από τα πράγματα που συζητούμε στην εργασία μας, είναι ότι τα βακτήρια αυτά θα μπορούσαν να ζουν από το υδρογόνο, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που κάνουν και τα μικρόβια που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Δυστυχώς, δεν πρόκειται να βρούμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ύπαρξης ζώων, καθώς η πιο σύνθετη μορφή ζωής που μπορούμε να συναντήσουμε κάτω από την επιφάνεια είναι οι μύκητες. Οι μύκητες, ωστόσο, δεν απέχουν πολύ από τα φυτά και τα ζώα, επομένως νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ζωή στον Άρη θα μπορούσε να είναι περίπλοκη, αλλά μικρή.

Επίσης, ότι τα αποτελέσματα περεταίρω ερευνών θα μπορούσαν να μας δείξουν πώς ξεκίνησε η ζωή στη Γη.




http://www.apocalypsejohn.com
Ο Michio Kaku μιλάει στο Fox News για την ύπαρξη ζωής στον Άρη!!!VIDEO Ο Michio Kaku μιλάει στο Fox News για την ύπαρξη ζωής στον Άρη!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 12:20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.