O «Οίκος του Κοπρίτη» προσφέρει… σκυλίσια ζωή!


Μόνο… κοπρίτες δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τους σκύλους που διαμένουν στο περίφημο «The House of Mutt» ...

(σ.σ. «Ο Οίκος του Κοπρίτη»), που βρίσκεται στο μικρό βρετανικό χωριό Φάκεναμ Μάγκνα. Και ο λόγος είναι προφανής, βέβαια. Άνετοι χώροι, πολυτελή δωμάτια, πολλών αστέρων διαμονή και γκουρμέ φαγητό σε έναν κατά τα άλλα μικρό, λιτό, παραδοσιακό ξενώνα για σκύλους της… υψηλής κοινωνίας πάντα!



Το concept είναι απλό και πολυδοκιμασμένο: Διάφορες ράτσες σκύλων, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα είδη, συνωστίζονται για μια θέση… στο όνειρο. Περιποίηση πολλών αστέρων, κολύμπι στο κοντινό ποτάμι και τρέξιμο στο δάσος, χουζούρεμα μπροστά στο τζάκι, χτένισμα, περιποίηση νυχιών αλλά ύπνος υπό τους ήχους του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, ενώ προσωπικός σοφέρ διατίθεται από το ξενοδοχείο για τη μεταφορά των ζώων στα πέριξ του μικρού χωριού αλλά και στις κατοικίες τους.



Επιπλέον, κατά την αναχώρησή τους ένας επαγγελματίας ζωγράφος φιλοτεχνεί το πορτρέτο του σκύλου χωρίς έξτρα χρέωση εν είδει ενθυμίου κατά την επιστροφή στο σπίτι! Κι όλα αυτά για 45 λίρες τη βραδιά! «Το καλύτερο δώρο για τα τετράποδα αλλά και για τα αγαπημένα σας κατοικίδια», λέει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του ξενώνα.







http://perierga.gr/
O «Οίκος του Κοπρίτη» προσφέρει… σκυλίσια ζωή! O «Οίκος του Κοπρίτη» προσφέρει… σκυλίσια ζωή! Reviewed by junior on 01:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.