Δύο περιπολικά κατάφερε να αρπάξει μια 23χρονη με τον φίλο της (VIDEO)

Neighbors of Shayna Sykes and Blake Bills in Macungie, Lehigh County say the couple had been missing for more than a week. A relative, the couple lives with, had reported to two missing after her car was stolen.

Ούτε σενάριο ταινίας δε θα είχε τέτοια εξέλιξη σε ανθρωποκυνηγητό αστυνομικών με μια 23χρονη...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, η Shayna Sykes δεν έκλεψε ένα, αλλά δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας πριν συλληφθεί μετά από ένα δεκαπεντάλεπτο κυνηγητό σε δρόμους του New Jersey.

Όλα ξεκίνησαν στις 9:49 όταν η νεαρή έκλεψε με τον φίλο της Blake Bills έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης Camden το πρώτο αυτοκίνητο. Αφού χτύπησαν τον αξιωματικό έβαλαν μπρος στη μηχανή του περιπολικού και έφτασαν μέχρι την Philadelphia.


Περνώντας την Benjamin Franklin Bridge τράκαρανε το αυτοκίνητο. Ενώ τους καταδίωκαν κατάφεραν να αρπάξουν ένα δεύτερο περιπολικό σύμφωνα με την Courier-Post.

"Ποτέ δεν άκουσα από κανέναν να κλέβει δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας σε ένα περιστατικό" αναφέρει ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Επίτροπος της Philadelphia, Richard Ross ο οποίος χαρακτήρισε το περιστατικό "τολμηρό, ριψοκίνδυνο και απολύτως θρασύ."

View more videos at: http://nbcphiladelphia.com.


Δύο περιπολικά κατάφερε να αρπάξει μια 23χρονη με τον φίλο της (VIDEO) Δύο περιπολικά κατάφερε να αρπάξει μια 23χρονη με τον φίλο της (VIDEO) Reviewed by junior on 21:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.