Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βγάζει τις γόβες της σε δημοπρασία




Οι γόβες της αποτέλεσαν ορόσημο της διάσημης σειράς Sex and The City, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να τις διαθέσει στο όνομα της…φιλανθρωπίας!
Η περίφημη Κάρι Μπράντσο αποφάσισε να δώσει τρία από τα ζευγάρια της για δημοπρασία, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα διατεθεί για σχολείο της Νέας Υόρκης.



Τα τρία ζευγάρια γόβες είναι Prada, Jonathan Kelsey και Dolce Vita και θα πωληθoύν μαζί με τις πλατφόρμες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, τα αθλητικά του Σακίλ Ο’Νιλ και τις γόβες-στιλέτο της Μαντόνα.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 24 Απριλίου με αρχική τιμή τα 100 δολάρια. Highlight της ημέρας, θα είναι και ένα ζευγάρι μπότες που φόρεσε ο Έλβις Πρίσλεϊ το 1969, σε εμφάνιση του στο Λας Βέγκας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από λίγο καιρό, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως οι γόβες που φορούσε καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων κατέστρεψαν τα πόδια της!

http://www.koolnews.gr
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βγάζει τις γόβες της σε δημοπρασία Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βγάζει τις γόβες της σε δημοπρασία Reviewed by Unknown on 00:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.