ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΔΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

Ανακυκλώνουν μεταλλικά μέλη του σώματος από αποτεφρωμένα λείψανα και τα μετατρέπουν σε οδικά σήματα.
Στοιχεία, όπως απο αντικατάσταση αρθρώσεων του ισχίου , μεταλλικές πλάκες από πόδια, κρανία, και οι βίδες που τοποθετούνται σε διάφορα μέρη του σώματος, συλλέγονται μετά από καύσεις στο Μπρίστολ, Μπαθ και το Weston-super-Mare.
Οι μεταλλικές πλάκες στα ψεύτικα δόντια επίσης μερικές φορές ανακτώνται και ανακυκλώνονται μαζί με ορισμένους τύπους μετάλλων που χρησιμοποιούνται στα σφραγίσματα των δοντιών και οποιεσδήποτε μεταλλικές λαβές που είναι εγκατεστημένες στα φέρετρα.
Τα μέταλλα για την ανακύκλωση συλλέγονται σε μεγάλα δοχεία στα κρεματόρια και μεταφέρονται σε ειδικό εργοστάσιο για την ανακύκλωση από τους αναδόχους.
Επειτα τα μέταλλα λιώνονται και χρησιμοποιούνται για να φτιάξουν αντικείμενα, όπως οδικά σήματα, φανοστάτες και στηθαία ασφαλείας για τους αυτοκινητόδρομους.
Οι άνθρωποι εγγράφονται σε μια υπηρεσία αποτέφρωσης και ρωτούνται αν θέλουν να κρατήσουν τα μεταλλικά μέρη τα οποία μπορεί να έχουν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της ζωής του νεκρού συγγενή τους.
Μόλις τελειώσει η αποτέφρωση , χρησιμοποιείται μια ειδική μηχανή για να αλέσει τα θραύσματα των οστών που παραμένουν μετά την καύση των νεκρών σε λεπτή σκόνη, και το διαχωρισμό οποιουδήποτε μετάλλου από τις στάχτες.
Μια πηγή στο κρεματόριο, δήλωσε: «Μερικοί άνθρωποι θέλουν να κρατήσουν τα μεταλλικά αντικείμενα, κάτι που είναι κατανοητό. Αλλά πολλοί άνθρωποι που δεν το κάνουν, αυτά συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση."

ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΔΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΔΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.