Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο κρανίο αυτό!!!!


Ένα μουμιοποιημένο επίμηκες κρανίο που βρέθηκε στο Περού…θα μπορούσε να αποδείξει τελικά την ύπαρξη εξωγήινων.

Το περίεργο σχήμα κεφαλής που είναι τόσο μεγάλο ( 50cm) σε σχέση με το σώμα έχει φέρει σε αμηχανία τους ανθρωπολόγουςΉταν ένα από τα δύο λείψανα που βρέθηκαν στην πόλη της Andahuaylillas στη νότια επαρχία της Quispicanchi.

Τα κομμάτια αυτά ανακαλύφθηκαν από τον Renato Davila Riquelme, ο οποίος εργάζεται στο μουσείο Privado Ritos Andinos στην πόλη Κούσκο νοτιοανατολικά του Περού.

Είπε ότι οι κοιλότητες των ματιών είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι συνήθως εκδηλώνονται σε άνθρωπο.



Υπάρχει ένα μαλακό σημείο στο κρανίο – που ονομάζεται μια ανοικτή Fontanelle – το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό των παιδιών κατά το πρώτο έτος της ζωής τους, αλλά το κρανίο έχει επίσης δύο μεγάλους τραπεζίτες, που συναντώνται μόνο σε πολύ μεγαλύτερα ανθρώπους.

Τρεις ανθρωπολόγοι, από την Ισπανία και τη Ρωσία, έφτασαν στο μουσείο την περασμένη εβδομάδα για να το διερευνήσουν και τελικά να συμφωνήσουν ότι δεν ήταν ένα ανθρώπινο ον και ότι θα διεξαγάγει περαιτέρω μελέτες. Παρά το γεγονός ότι η αξιολόγηση ήταν επιφανειακή, είναι προφανές ότι τα χαρακτηριστικά του δεν αντιστοιχούν σε καμία εθνική ομάδα στον κόσμο».

Τα απομεινάρια του βολβού του ματιού στη σωστή υποδοχή θα βοηθήσει να προσδιοριστεί με την μέθοδο του DNA και να ξεκαθαρίσει η διαμάχη αν είναι ανθρώπινο ή όχι.

Η δεύτερη μούμια είναι ατελής και είναι μόλις 30cm

Το πρόσωπο φαίνεται να είναι τυλιγμένο σε ένα στρώμα ως πλακούντα, σε εμβρυακή θέση.



Indiana Jones και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου όπου έδειχνε ένα κωνικό κρανίο παρόμοιο με αυτό που βρέθηκε στο Περού Τα ευρήματα έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα με το τριγωνικό κρανίου κρυστάλλου στην ταινία Indiana Jones ταινία Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου το 2008 – η οποία κατέληξε να είναι εξωγήινης προέλευσης και έχει υπερφυσικές δυνάμεις.

Η εναλλακτική εξήγηση για την παράξενη ανακάλυψη είναι ότι το κρανίο ήταν τεχνητά παραμορφωμένα ως μέρος μιας φυλής τελετουργικό.



Ζωγραφική από τον Paul Kane. Δείχνει το παιδί έχει στο κεφάλι του δεμένο ύφασμα και έναν ενήλικα μετά τη διαδικασία Η αλήθεια τελικά μπορεί να κρύβεται σε ένα κομμάτι ύφασμα

Η πρακτική της επιμήκυνσης του κρανίου – για να δηλώσει την υπαγωγή κάποιου σε μια ομάδα ή την κοινωνική θέση του – χρονολογείται από 9.000 χρόνια.

Κοινή σε διάφορες φυλές σε όλο τον κόσμο (όπως η Μάγια, τη Βόρεια Αμερική και ιθαγενείς Αβοριγίνες της Αυστραλίας), το σχήμα του κεφαλιού χωριζόταν σε τρεις ομάδες: επίπεδα, στρογγυλά ή κωνικά. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα, το κεφάλι ήταν τυλιγμένο πολύ σφικτά με πανί.

Για την κρανιακή αλλίωση το κεφάλι με το ύφασμα τοποθετούνταν ανάμεσα σε δύο κομμάτια ξύλου.

Το ύφασμα θα πρέπει να εφαρμόζονται από ένα μήνα μετά τη γέννηση και να συγκρατείται στη θέση του για περίπου έξι μήνες.


Πηγή
http://pasradio.com
Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο κρανίο αυτό!!!! Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο κρανίο αυτό!!!! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.