Μητέρα σκότωσε τα δίδυμά παιδιά της και τα έκρυβε 5 χρόνια σε καταψύκτη!!!


Σοκαρισμένη είναι η ρωσική κοινωνία απο την

υπόθεση μιας 30χρονης μητέρας η οποία συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκότωσε τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά της και τα έκρυψε επί πέντε χρόνια σε έναν καταψύκτη, στο υπόγειο του σούπερ-μάρκετ όπου εργαζόταν.

Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη σήμερα στην περιοχή του Σβερντλόφσκ αφού εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο βρέφη στον καταψύκτη του καταστήματος στην πόλη Βερχνιάγια Πίσμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής ερευνών, τα μωρά πιθανότατα πέθαναν από την έκθεσή τους στο ψύχος.

Μετά τη σύλληψή της η γυναίκα ομολόγησε ότι γέννησε τα δύο δίδυμα αγοράκια το 2008 και τα άφησε αρχικά στο μπαλκόνι επειδή δεν τα ήθελε όπου και εξέπνευσαν από το πολικό ψύχος, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε στο ψυγείο του σπιτιού της επειδή δεν τα ήθελε και, τελικά, έκρυψε τα πτώματά τους στον καταψύκτη του καταστήματος όπου εργαζόταν.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ανακρίνονται και οι ιδιοκτήτες του σούπερ-μάρκετ ώστε να διαπιστωθεί γιατί επί πέντε χρόνια κανείς από την διεύθυνση του καταστήματος δεν είχε ελέγξει το περιεχόμενο του καταψύκτη.


http://www.blog.gr
Μητέρα σκότωσε τα δίδυμά παιδιά της και τα έκρυβε 5 χρόνια σε καταψύκτη!!! Μητέρα σκότωσε τα δίδυμά παιδιά της και τα έκρυβε 5 χρόνια σε καταψύκτη!!! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.