ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΜΑΝΕ...Επιστολή!!!


Ήρθε η ώρα να μάθεις κάποια πράγματα ώστε να σταματήσεις να διασύρεις μια ολόκληρη χώρα μόνο και μόνο επειδή σε έχουν παραπληροφορήσει.


1. Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία κάθε άλλο παρά φτωχή είναι, οι πολίτες της δε, είναι τίμιοι και εργατικοί άσχετα εάν εσείς θέλετε να τους παρουσιάζετε ως τεμπέληδες και χαραμοφάηδες.

2. Αγαπητε Γερμανέ μετά το πέρας του Β’Παγκοσμίου πολέμου οι ορδές των Ελλήνων μεταναστών οι οποίοι εργαστήκαν νυχθημερόν στις βιομηχανίες σας, δεν σας βοήθησαν να ανακάμψει η κατεστραμμένη οικονομία σας και να ανασυγκροτηθεί το κράτος σας; Είναι λοιπόν τεμπέληδες οι Έλληνες;


3. Αγαπητε Γερμανέ! οι προγονοί σου δεν κατέλαβαν την χώρα μου απαιτώντας να αποδοθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος το περιβόητο κατοχικό δάνειο για την συντήρηση του στρατού κατοχής; Οι προγονοί σας δεν ευθύνονται για την καταστροφή και την λεηλατηση της Ελλάδος, για τις εκτελέσεις πατριωτών αφήνοντας μωρά παιδιά ορφανά και μάνες δίχως γιους; Οι προγονοί σας δεν ευθύνονται για την λεηλατηση των μνημείων και των μουσείων μας; Οι προγονοί σας δεν ευθύνονται για την καταστροφή της Ευρώπης λόγω της μανίας ενός φρενοβλαβούς που θέλησε να ηγηθεί δημιουργώντας την Μεγάλη Γερμάνια; Τι θέλετε λοιπόν και μιλάτε με ποιο δικαίωμα μας κατηγορείτε;

4. Η βοήθεια που επικαλείστε δεν μας χαρίστηκε ούτε ζούμε ως λαός εις βάρος των Γερμανών φορολογουμένων, αντιθέτως μας δανείσατε με ληστρικούς όρους αφενός και παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας αφετέρου.

5.Οι Έλληνες δεν κατασπατάλησαν ούτε ένα ευρώ δημοσίου χρήματος, υπόλογοι είναι όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που μας κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο ελληνικός λαος σήμερα καλείται να κάνει θυσίες να στερηθεί ακόμη και τα απαραίτητα προκειμένου να ανακάμψει, δεν μπορείτε να μας αποκαλείτε τεμπέληδες και όνειδος της ευρωζώνης. Να φύγουμε χίλιες φορές από την ζώνη του ευρώ στο κάτω κάτω η μοναδική χώρα που δεν ωφελήθηκε είναι η Ελλάδα. Να σταματήσετε εδω και τώρα να μας λοιδορείτε, να σταματήσετε εδω και τώρα να μας λυπάστε, να σταματήσετε εδω και τώρα την μαύρη προπαγάνδα κατά της χώρας μου.
Οι Έλληνες κύριοι είναι αξιοπρεπείς, εργατικοί και τίμιοι, κοιτάξτε καλύτερα τα του οίκου σας, φροντίστε να μας αποδώσετε τα χρήματα που έχετε δανειστεί εδώ και 70 χρόνια, φροντίστε να μας επιστρέψετε τα αρχαία που βουτήξατε φροντίστε να αποδώσετε τις αποζημιώσεις στις οικογένειες που επλήγησαν από την ναζιστική λαίλαπα.

Μόνο τότε θα μπορείτε να μας αντιμετωπίσετε, μόνο τότε θα είστε άξιοι να μας κρίνετε!

Άρθρο- επιστολή της Μαίρης Λαγανά στα γερμανικά ΜΜΕ


http://mlagananews.blogspot.gr
http://volcanotimes.blogspot.gr
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΜΑΝΕ...Επιστολή!!! ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΜΑΝΕ...Επιστολή!!! Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5
Από το Blogger.