Αποτύπωμα παπουτσιού ηλικίας 500 εκατομμυρίων ετών; - Σας φαίνεται απίστευτο;


 Κι όμως με την μέθοδο χρονολόγησης του άνθρακα είναι 500 εκατομμυρίων ετών!!! ανακαλύφθηκε τον Ιούνιο του 1968 από William J. Meister. Το παπούτσι που συντρίβει ένα τριλοβίτη... Είναι αυτή η απόδειξη ότι εκεί ήταν οι προηγούμενοι πολιτισμοί στη γη, ή οι επισκέπτες από έναν άλλο κόσμο;
Αυτό που μπορεί να είναι το παλαιότερο απολιθωμένο ίχνος που ανακαλύφθηκε τον Ιούνιο του 1968 από William J. Meister έναν ερασιτέχνη συλλέκτη απολιθωμάτων.
Αυτό το αποτύπωμα υπολογίζεται να είναι περίπου
300 έως 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ετών.
Ο Meister ανακάλυψε αυτό το αξιοπρόσεκτο εύρημα κατά τη διάρκεια μιας αποστολής εύρεσης απολιθωμάτων, 43 μίλια δυτικά του δέλτα της Utah.

Ο Meister σήκωσε μια παχιά πλάκα δύο ίντσες και αποκαλυψε αυτο το συνταρακτικο ευρημα.
Η πλάκα έπεσε ανοικτή "όπως ένα βιβλίο" και αποκάλυψε σε μια πλευρά το ίχνος ενός ανθρώπινου παπουτσιού.
Το τακούνι είναι χαραγμένο ελαφρώς περισσότερο από το πέλμα.
Ο Meister πήγε το βράχο στον Melvin Cook, έναν καθηγητή της μεταλλουργίας στο πανεπιστήμιο του Utah, ο οποίος τον συμβούλεψε να το παρουσιάσει στους πανεπιστημιακούς γεωλόγους.
Όταν Meister ζήτησε έναν γεωλόγο για να εξετάσει το αποτύπωμα, πήγε σε μια τοπική εφημερίδα.
Σύντομα, το εύρημα πηρε εθνική δημοσιότητα.
Στις 20 Ιουλίου 1968, η περιοχή εξετάστηκε από το Δρ Clifford Burdick, ένα συμβουλευτικό γεωλόγο από την Tuscon της Αριζόνας, ο οποίος βρήκε σύντομα το αποτύπωμα του ποδιού ενός παιδιού σε μια τομή του σχιστόλιθου. "Το αποτύπωμα", είπε, "ήταν περίπου έξι ίντσες στο μήκος. Σαν το παιδί να μην είχε φορέσει ποτέ ακόμα τα παπούτσια του".
Τον Αύγουστο του 1968 ο κ. Dean Bitter, ένας εκπαιδευτικός στο σύστημα δημόσιων σχολείων της Σωλτ Λέικ Σίτυ, υποστήριξε ότι έχει ανακαλύψει δύο ακόμα αποτυπώματα των παπουτσιών στην περιοχή.
 


ΠΗΓΗ
Αποτύπωμα παπουτσιού ηλικίας 500 εκατομμυρίων ετών; - Σας φαίνεται απίστευτο;  Αποτύπωμα παπουτσιού ηλικίας 500 εκατομμυρίων ετών; - Σας φαίνεται απίστευτο; Reviewed by Unknown on 12:45 Rating: 5
Από το Blogger.