Απίστευτο Βίντεο: Οργισμένος οδηγός τσιμεντώνει διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Εξοργισμένος οδηγός τσιμεντώνει αυτοκίνητο που είχε διπλοπαρκάρει πλάι στο δικό του.Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα από γειτονικό κτίριο και όπως είναι φυσικό κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Το γύρω του διαδικτύου κάνει η εκδίκηση ενός εξοργισμένου οδηγού στη Ρωσία ο οποίος δεν μπορεί να μετακινήσει το αυτοκίνητό του επειδή κάποιος άλλος τον έχει κλείσει. Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του αρχικά σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, λύνει το χειρόφρενο και το μεταφέρει λίγο παραπέρα.

Δεν σταματά όμως εκεί. Μιλά στο κινητό του με έναν οδηγό μπετονιέρας ο οποίος έρχεται μετά από λίγη ώρα και τσιμεντώνουν το αυτοκίνητο!

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μια καλά σκηνοθετημένη πλάκα από τον "εξοργισμένο" νεαρό και την παρέα του η οποία κατά τη διάρκεια του βίντεο διαρκώς γελά.

That is concrete revenge από stefanelonikitelo

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Απίστευτο Βίντεο: Οργισμένος οδηγός τσιμεντώνει διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Απίστευτο Βίντεο: Οργισμένος οδηγός τσιμεντώνει διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Reviewed by Unknown on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.