ΣΟΚ...!!!ΦΡΙΚΗ!!!ΜΑΖΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!! ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ !!!!


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
Η Νέα τάξη πραγμάτων ετοιμάζει μια προτεινόμενη νομοθεσία στα πρόθυρα της έγκρισης από το Βελγικό κοινοβούλιο, που θα επιτρέπει στα παιδιά να αποφασίσουν τα ίδια αν θα πρέπει να τους γίνει ευθανασία από ιατρικό προσωπικό.
Επί του παρόντος, η βελγική νομοθεσία περιορίζει την ευθανασία σε άτομα 18 ετών και άνω, αλλά με την άνοδο των αυτιστικών παιδιών, χάρη στα φυτοφάρμακα, τα ΓΤΟ και τα εμβόλια, τα έθνη προσπαθούν όλο και περισσότερο να υπολογίσουν τι θα κάνουν με όλα αυτά τα παιδιά που έχουν βλαφθεί μόνιμα από τις ιατρικές και βιομηχανίες βιοτεχνολογιών.


Η απάντηση, φυσικά, είναι απλά να τα σκοτώσουμε. Είναι δύσκολο βέβαια να σκοτώσουμε αυτά τα παιδιά κάτω από την ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να χρεωθούμε με δολοφονία.

Έτσι, η προτεινόμενη νέα νομοθεσία θα επιτρέπει άνετα στους γιατρούς να αποφασίζουν αν τα παιδιά κάθε ηλικίας (ναι, ακόμη και πέντε ετών) να μπορούν, τα ίδια, να δέχονται την ευθανασία χωρίς «γονική συναίνεση».

Δεν είναι μόνο τα παιδιά που θα τους γίνει ευθανασία, σύμφωνα με τη νέα αυτή νομοθεσία, θα συμπεριλαμβάνονται και οι ασθενείς με Αλτσχάιμερ. "Οι βουλευτές θα εξετάσουν επίσης εκτεταμένα χωρίς έλεος-δολοφονίες σε άτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ, και παρόμοιου τύπου ασθένειες», δήλωσε ο σοσιαλιστής γερουσιαστής.

atheatignosi
http://volcanotimes.blogspot.gr
ΣΟΚ...!!!ΦΡΙΚΗ!!!ΜΑΖΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!! ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ !!!! ΣΟΚ...!!!ΦΡΙΚΗ!!!ΜΑΖΙΚΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!! ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ !!!! Reviewed by Unknown on 13:20 Rating: 5
Από το Blogger.