Εικόνες που σοκάρουν: Ανθρωποι ζουν σε σπηλιές στην Αγγλία!!!

«Σκληρή» εικόνα παρουσιάζεται από μια πλευρά της Αγγλίας του 2013, όπου αρκετοί Βρετανοί παρουσιάζονται να ζουν σε σκληρές συνθήκες, ενώ αρκετοί από αυτούς -κυρίως μετανάστες- ζουν μέχρι και σε σπηλιές και αυτοσχέδιες κατοικίες.

Οπως μεταδίδουν η Daily Mail και η Telegraph, σε κάποιες περιοχές όπως το Στόκπορτ, ακόμη και το 42% των κατοίκων αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε μια στέγη, ενώ όπως τονίζεται οι περισσότεροι είναι μετανάστες κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τη Βρετανία αναζητώντας καλύτερες συνθήκες ζωής.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, μετανάστες από την Εσθονία, την Πολωνία και την Τσεχία απέκτησαν πριν από δύο χρόνια πρόσβαση στα επιδόματα του βρετανικού κράτους αλλά δεν μπορούν να τα εισπράξουν εάν δεν δηλώσουν διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής οργάνωσης «Wellspring» που φροντίζει τους αστέγους, από τους 140 που ζουν άστεγοι, αρκετοί έχουν πέσει θύματα εμπρηστών.








http://www.iefimerida.gr
Εικόνες που σοκάρουν: Ανθρωποι ζουν σε σπηλιές στην Αγγλία!!! Εικόνες που σοκάρουν: Ανθρωποι ζουν σε σπηλιές στην Αγγλία!!! Reviewed by Unknown on 16:20 Rating: 5
Από το Blogger.