Πως έρχεται αυτή η σκόνη από την Αφρική - Δείτε και ενημερώστε!!!VIDEO


Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις πάλι μια θολούρα. Ο αέρας μυρίζει έντονα σκόνη. Ανοίγεις την τηλεόραση κι ακούς: "Επικρατούν νοτιάδες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία και φέρνουν σκόνη από την Αφρική. Δεν θα βρέξει, γιατί... αυτό το σύννεφο δεν θα φέρει βροχή, το πολύ πολύ να ρίξει κάτι σταγονίτσες ίσα ίσα να μας λασπώσει". 

Κι αναρωτιέσαι.... αυτοί οι άνθρωποι που λέγονται μετεωρολόγοι, όταν πάνε στον καθρέφτη τους για να χτενιστούν, ξυριστούν ή κάνουν μέηκ απ -ανάλογα με το φύλλο- ΔΕΝ ντρέπονται που βλέπουν τον εαυτό τους; Γιατί δεν χρειάζεται καν να έχεις τις γνώσεις τους για να δεις τι γίνεται με τον καιρό και πως έρχεται αυτή η σκόνη!


Δείτε τι είδαμε εμείς οι 'άσχετοι' από τους δορυφόρους

To Jet Stream όπως έρχεται από τη Λιβύη 4/2/13 Λεπτομέρεια σε μεγένθυση


Εδώ μπορείτε να δείτε πως χειραγωγείται αυτή η μάζα για να έρθει στη χώρα μας.
Και γεννάται το εύλογο ερώτημα... Γιατί; Γιατί μας φέρνουν τον τελευταίο καιρό κάθε τόσο την σκόνη από την Αφρική;






Γιατί ο καιρός ανοίγει και με τη θολούρα και τα ψευτοσύννεφα μπορούν να καλύψουν καλύτερα τους έντονους αεροψεκασμούς. Σήμερα στην περιοχή του Βόλου ακούμε όλη μέρα τον ουρανό να βογγάει από τα αεροπλάνα, αλλά δεν είναι ορατά.

Μας κουβαλάν μαζί με τη σκόνη και διάφορα βακτήρια και ίσως... όχι μόνο. Δημιουργούν τεχνητή αιθαλομίχλη. Κατά τα άλλα τους φταίνε τα τζάκια!

Κρύβουν τον ήλιο που είναι πολύτιμος για την κάθε είδους οργανική ανάπτυξη.

Κλέβουν την όποια υγρασία έχει και χρειάζεται η Αφρική. Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες πλέον. Βλέπουμε τα σύννεφα της Αφρικής να εξαφανίζονται προς τις νότιες ευρωπαϊκές χώρες ή κάνοντας κύκλο, να προωθούνται, προσπερνώντας την Ισπανία και Πορτογαλία, προς την Αγγλία - μην αναρωτιέστε καθόλου γιατί τους τελευταίους μήνες έχουν πνιγεί στο νερό!

Μερικές δεκάδες μνημόνια, καμιά εκατοστή στικάκια, καμιά ντουζίνα βομβιστικές επιθέσεις, φόροι... φόροι... φόροι, περικοπές, απωλήσεις, ξεπωλήσεις και... που και ποιος να σηκώσει πια κεφάλι να δει τα χάλια στον ουρανό και να'χει και σάλιο να φωνάξει;

ΠΗΓΗ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr
Πως έρχεται αυτή η σκόνη από την Αφρική - Δείτε και ενημερώστε!!!VIDEO Πως έρχεται αυτή η σκόνη από την Αφρική - Δείτε και ενημερώστε!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 14:20 Rating: 5
Από το Blogger.