Ληστής γρονθοκοπεί μητέρα μπροστά στα μάτια της κόρης της!!!VIDEO



Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε μια μυστική κάμερα κατά τη διάρκεια εισβολής αγνώστου στο σπίτι μιας νεαρής γυναίκας στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο άντρας εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας που εκείνη τη στιγμή ήταν με την κόρη της και έβλεπαν τηλεόραση, προκειμένου, όπως φαίνεται, να τη ληστέψει.

Ωστόσο, δεν περιορίστηκε να πάρει ό,τι μπορούσε. Αντίθετα, γρονθοκόπησε με απίστευτη βιαιότητα την άτυχη γυναίκα μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης της και ενώ στον επάνω όροφο βρισκόταν το άλλο παιδί της, μόλις ενός χρόνου.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν διστάζει να βιαιοπραγήσει εναντίον της αρκετές φορές, αδιαφορώντας για τη μικρή.

«Ήξερα πως αν άρχιζα να ουρλιάζω, το ίδιο θα έκανε και η κόρη μου και φοβόμουν πως θα χτυπηθεί», περιέγραψε η γυναίκα. «Το δέχτηκα. Δεν έκλαψα καθόλου».

Ο άντρας έφυγε, έχοντας κλέψει κοσμήματα και τη βέρα της άτυχης γυναίκας.

Το σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα προκειμένου να εντοπιστεί ο άντρας, τον οποίο αναζητά και η αστυνομία. Οι Αρχές προσφέρουν μάλιστα αμοιβή για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στη σύλληψή του.

Δείτε το βίντεο…




ΠΗΓΗ
Ληστής γρονθοκοπεί μητέρα μπροστά στα μάτια της κόρης της!!!VIDEO Ληστής γρονθοκοπεί μητέρα μπροστά στα μάτια της κόρης της!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.