Μπάντα από Ρομπότ κάνει θραύση στην Ιαπωνία!!!VIDEO



Είναι τα ρομπότ που έρχονται από την Ιαπωνία για να καταπλήξουν τα πλήθη. Ο λόγος για τους Z Machines, την ροκ μπάντα που παίζει κιθάρα, ντραμς και πλήκτρα, καλύτερα από κάθε μουσικό που έχει… σάρκα και οστά.

Οι Z Machines είναι πνευματικά τέκνα του Yiochiro Kawaguchi, καθηγητή πληροφοριακών συστημάτων και του Naofumi Yonetsuka, ο οποίος σχεδίασε τα ρομπότ.

Η μπάντα αποτελείται από τους: Ashura, ο ντράμερ με τα έξι χέρια, Mach, ο κιθαρίστας με τα 78 δάκτυλα, Cosmo, το ρομπότ που είναι κυριολεκτικά δικτυωμένο με τα πλήκτρα του.

Η μουσική τους είναι πραγματικά εκπληκτική, όμως θα μπορούσαν να συγχρονιστούν με πραγματικούς τραγουδιστές σε μια συναυλία; Η απάντηση δόθηκε τη Δευτέρα, σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Ιαπωνίας όπου οι Z machines συνόδευσαν με τη μελωδία τους το δίδυμο των Amoyamo. Μπορεί στην Ιαπωνία να είναι πλέον διάσημες οιμηχανές-μουσικοί, όμως η μπάντα των Z machines δεν είναι η πρώτη στο είδος της. Οανταγωνισμός είναι δυνατός και ακούει στο όνομα Compressorhead.

Όνειρο των δημιουργών των Z machines, είναι να παίξει η μπάντα τους πέρα από τα όρια της Γης. Για παράδειγμα στον Άρη…

Δείτε το βίντεο από το ντεμπούτο των Z machines


ΠΗΓΗΠΗΓΗ
Μπάντα από Ρομπότ κάνει θραύση στην Ιαπωνία!!!VIDEO Μπάντα από Ρομπότ κάνει θραύση στην Ιαπωνία!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 11:30 Rating: 5
Από το Blogger.