Γυναίκα βαμπίρ, πίνει αίμα από άνθρωπο, μπροστά στην κάμερα!!!VIDEO



Εδώ και τριάντα χρόνια, η Τζούλια Κέιπλς καταναλώνει σε τακτική βάση ποσότητες ανθρώπινου αίματος, το οποίο κυριολεκτικά ρουφάει απευθείας από τις φλέβες εθελοντών δοτών, οι οποίοι την επισκέπτονται στο κατάστημα με παράξενα αντικείμενα που διατηρεί η ίδια.

Η φαντασίωσή της να πίνει ανθρώπινο αίμα ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 15 ετών. Τότε ήταν που, κατά τη διάρκεια του πρώτου της φιλιού στο στόμα, ένιωσε την ακαταμάχητη επιθυμία να δαγκώσει τα χείλη του φίλου της μέχρι να ματώσουν και να γευτεί το αίμα του.





Έκτοτε, η συνήθεια δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Απεναντίας, εντάθηκε ακόμη περισσότερο όταν γνώρισε τον πρώην σύζυγό της Ντόναλντ, με τον οποίο μοιραζόταν το πάθος της για τα βαμπίρ και το γοτθικό lifestyle.

Παντρεύτηκαν σε ένα νεκροταφείο όπου, αφού έδωσαν όρκο πίστης, καθαγίασαν την αγάπη τους πίνοντας ανθρώπινο αίμα.

Όταν όμως ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Αλέξι, το ζεύγος αποφάσισε ότι ένας εκ των δύο όφειλε να εγκαταλείψει την ασυνήθιστη… συνήθεια, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Αυτός που τελικά θα απείχε θα ήταν ο Ντόναλντ, ο οποίος διαδηλώνει το πόσο καλή μητέρα είναι η πρώην πλέον σύζυγός του.

Παρακολουθείστε το βίντεο με ολόκληρη την «ιεροτελεστία» της πόσης:



via

http://kserolas.com
Γυναίκα βαμπίρ, πίνει αίμα από άνθρωπο, μπροστά στην κάμερα!!!VIDEO Γυναίκα βαμπίρ, πίνει αίμα από άνθρωπο, μπροστά στην κάμερα!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.