ΒΙΝΤΕΟ: Ανατίναξη φρεγάτας απο πύραυλο!!!VIDEO




Το πολεμικό ναυτικό της Νορβηγίας έκανε δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς - της Νορβηγικής εταιρίας εξοπλισμών Κονγκσμπεργκ (Kongsberg) - βαζοντας ώς στόχο μια φρεγάτα.

Το βίντεο με την επιτυχή δοκιμή του πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς ανέβασε στο διαδίκτυο το Νορβηγικό Υπουργείο Άμυνας. Η Ομάδα του πολεμικού ναυτικού έκανε τεστ στον πύραυλο βάζοντας σαν στόχο μια παροπλισμένη φρεγάτα τους.

Ο λόγος για το KNM Trondheim το οποίο μεταφέρθηκε ανοιχτά των ακτών του Andoy και χρησιμοποιήθηκε ως στόχος.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο πύραυλος βρήκε το στόχο του με απόλυτη ακρίβεια προκαλώντας σοβαρές ζημιές στη φρεγάτα.

Το νορβηγικό ναυτικό αποτελείται από περίπου 3.700 προσωπικό και 70 σκάφη, συμπεριλαμβανομένων φρεγατών, περιπολικών σκαφών και υποβρύχιων.


Οι πύραυλοι αυτου του τύπου ειναι τελευταίας τεχνολογίας απο την Σκανδιναβική εταιρία εξοπλισμών και χρησιμοποιούνται απο το Νορβηγικό πολεμικό ναυτικό αν και σύντομα θα αποκτήσει τους πυραύλους και η Πολωνία. Η επίδειξη ισχύος που θα δείτε παρακάτω δεν συνηθίζετε απο μια χώρα με ουδέτερο 'στάτους' οπως ειναι η Νορβηγία, παρ' ολα αυτα όμως δεν παυει να είναι εντυπωσιακή.






Πηγή - Daily Mail
http://www.pseed.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Ανατίναξη φρεγάτας απο πύραυλο!!!VIDEO ΒΙΝΤΕΟ: Ανατίναξη φρεγάτας απο πύραυλο!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 19:20 Rating: 5
Από το Blogger.