Απολάμβαναν τον ήλιο δίπλα σε νεκρούς!!!


Η θέα δύο νεκρών δεν φαίνεται να ενόχλησε τους λουόμενους του ποταμού Cam. Συνέχισαν να απολαμβάνουν τη ζέστη σαν να μη συμβαίνει τίποτα
Κόσμος λιαζόταν φορώντας το μαγιό του στις όχθες του ποταμού Cam. 'Όλα έμοιαζαν σαν ένα ευχάριστο καλοκαιρινό απόγευμα στο Cambridge. Την ίδια ώρα όμως, δύο άλλοι άνθρωποι κείτονταν νεκροί στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Τα πτώματα είχαν καλυφθεί με λευκά σεντόνια ενώ οικογένειες και τουρίστες απολάμβαναν την καλοκαιρία σε απόσταση μερικών μέτρων.



Άμεσα η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή μετά τον εντοπισμό των δύο νεκρών. Σύμφωνα με τη Βρετανικη Daily Mail κοντά τους βρέθηκαν παπούτσια και άδεια μπουκάλια.



Ο θάνατός τους διαπιστώθηκε επί τόπου ενώ ένας άλλος άνδρας μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.


Πιστεύεται πως οι τρεις έπιναν καθισμένοι στην όχθη του ποταμού ενώ είχαν κάνει και χρήση ναρκωτικών.


Η αστυνομία κάνει λόγο για ενδείξεις θανάτου πους σχετίζεται με ναρκωτικά αλλά δεν αποκλείει να έπαιξε ρόλο και η υψηλή θερμοκρασία των 29 βαθμών.

Ο επιθεωρητή Billy Bremner, δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ένα τρίτο ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση περίπου την ίδια ώρα. Είμαστε στα πρώτα στάδια της διερεύνησης αυτών των τραγικών θανάτων".
"Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να πούμε ότι τα τρία άτομα έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Καλούμε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προμήθεια ναρκωτικών στην πόλη να καλέσει την αστυνομία", πρόσθεσε ο επιθεωρητής.
Η έρευνα δεν αγνοεί το ενδεχόμενο νοθευμένα ναρκωτικά να κυκλοφορούν στο Cambridge αλλά οι αρχές δεν συνδέουν το περιστατικό με τους θανάτους επτά ανθρώπων το τελευταίο δίμηνο από νοθευμένα ecstasy στη Σκωτία.


ΠΗΓΗ
Απολάμβαναν τον ήλιο δίπλα σε νεκρούς!!! Απολάμβαναν τον ήλιο δίπλα σε νεκρούς!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.