ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!! 9 KAI 11/08/2013.....Δείτε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα δικά σας!!!


Στις 11 Αυγούστου, μία αυτόπτης μάρτυρας ενός ΑΤΙΑ περιστατικού δήλωσε στην ιστοσελίδα Terra Papers για ένα παράξενο φως που εντόπισε και κινηματογράφησε από πάνω της: « Ήμασταν Αναγεννήσεως 2 στη Νέα Ιωνία (έχει κάτι σχολεία εκεί και δημοτικά, γήπεδα μπάσκετ, τένις και 5 επί 5. Εμείς ήμασταν στο 5 επί 5. Η ώρα ήταν περίπου 11:00 το βράδυ όταν εμφανίστηκε στο νότιο μέρος από εκεί που ήμασταν ένα φωτεινό ΑΤΙΑ στον ουρανό. Αρχικά εμφανίστηκε για τρία λεπτά περίπου κάνοντας παράξενες κινήσεις και μετά χάθηκε απότομα προς τα κάτω.


Μετά από 10-15 λεπτά περίπου ξανάκανε την εμφάνιση του (ήταν η στιγμή όπου τράβηξα το βίντεο με το iPhone μου). Αυτή τη φορά ήρθε πιο κοντά μας...
αλλάζοντας ξαφνικά κατεύθυνση και στάθηκε σχεδόν από πάνω μας σε πολύ μεγάλο ύψος. Για 3 λεπτά περίπου που το βλέπαμε για δεύτερη φορά, το κινητό της φίλης μου (nokia παλιό) δεν είχε σήμα και δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει πουθενά. Μόλις αυτό έφυγε το άνοιξε και είχε μηδενίσει ημερομηνίες & ώρες. Αυτά ελπίζω να μην ξέχασα κάτι. Τρόμαξα να σας πω την αλήθεια!»


πατήστε εδώ για το βίντεο
http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2013/08/ufo-galatsi.mp4

Τελειώνοντας την αναφορά της, η μάρτυρας περιέγραψε και το αντικείμενο: «Πάντως όλα σε αυτό το αντικείμενο ήταν πολύ ευδιάκριτα με το μάτι μας. Αναβόσβηνε σαν να έβγαζε αστραπές και είχε έναν θόρυβο σαν σφύριγμα, σαν ψηφιακό ήχο, πολύ καθαρό. Αν και στο βίντεο ακούγεται πιο αλλοιωμένος.»


Δύο μέρες νωρίτερα, το ίδιο αντικείμενο είχε εντοπιστεί και από την Μαρία, κάτοικο Καισαριανής. Η μάρτυρας είχε δηλώσει στην ομάδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω: «Καθώς βγήκα στο μπαλκόνι μου ώρα 00:30 την 9/8/2013 και απολάμβανα την ηρεμία της γειτονιάς μου, το μάτι μου αντιλήφθηκε περίεργο φωτισμό σταθερό προς Ακρόπολη μεριά και σε ύψος, για περίπου 10 λεπτά στο ίδιο σημείο. Δεν το έχασα από τα μάτια μου ούτε δευτερόλεπτο, αναβόσβηνε φως και έμοιαζε σαν να πετάει αστραπές! Ήταν μοναδικό το συναίσθημα το ότι το είδα και εγώ αυτό το φαινόμενο αλλά και τρομακτικό.»


ΠΗΓΗ
ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!! 9 KAI 11/08/2013.....Δείτε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα δικά σας!!! ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!! 9 KAI 11/08/2013.....Δείτε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα δικά σας!!! Reviewed by Unknown on 22:59 Rating: 5
Από το Blogger.