Θεσσαλονίκη: Φυλάκιζαν γυναίκες σε διαμέρισμα και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται!!!


Σύλληψη δύο γυναικών από τη Βουλγαρία. Κρατούσαν φυλακισμένες συμπατριώτισσές τους

Για σωματεμπορία και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορούνται δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναζητείται και ένας 33χρονος συμπατριώτης τους.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, συνέλαβαν τις δύο αλλοδαπές, ηλικίας 40 και 26 ετών, με την κατηγορία ότι από τον περασμένο Απρίλιο, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό να βγάζουν χρήματα από την εκμετάλλευση γυναικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 33χρονος μετέφερε από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη δύο νεαρές συμπατριώτισσές του, 28 και 24 ετών, τις οποίες κρατούσαν με απειλές "φυλακισμένες" σε διαμέρισμα στην περιοχή Άνω Πόλης, ενώ κατηγορείται ότι μαζί με την 26χρονη τις ανάγκαζε να εκδίδονται. Επίσης, η 26χρονη φέρεται ότι επόπτευε και συνόδευε τις νεαρές σε διάφορα μέρη, προκειμένου να συναντήσουν πελάτες.

Χθες, μια από τις νεαρές Βουλγάρες, διέφυγε της προσοχής της 28χρονης, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι έπεσαν θύματα σωματεμπορίας. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο συμμετοχής των τριών κατηγορουμένων και σε άλλες υποθέσεις εκμετάλλευσης γυναικών.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιζαν γυναίκες σε διαμέρισμα και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται!!! Θεσσαλονίκη: Φυλάκιζαν γυναίκες σε διαμέρισμα και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται!!! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.