ΦΡΙΚΤΗ δολοφονία γνωστού μοντέλου: Την έκαψε ζωντανή!







ΣΟΚ προκαλεί η είδηση της φρικτής δολοφονίας ενός γνωστού μοντέλου στη Ρωσία από τα χέρια του συντρόφου της, επειδή τον κόλλησε AIDS!

Το άψυχο σώμα της 28χρονης, Yulia Loshagina, βρέθηκε απανθρακωμένο στα βουνά Ural. Ο λαιμός ήταν σπασμένος ενώ το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί από τα εγκαύματα.



Τα τραύματά της ήταν τόσο σοβαρά που το σώμα της αναγνωρίστηκε μόνο με εξέταση DNA!

Ο 37χρονος σύζυγός της, φωτογράφος στο επάγγελμα, Dimitri Loshagin, συνελήφθη στο Yekaterinburg, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας.

Ο Dimitri βρίσκεται υπό κράτηση ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή του στην δολοφονία του πανέμορφου μελαχρινού μοντέλου μετά από ένα πάρτυ στο πολυτελέστατο ρετιρέ του ζευγαριού, αξίας 1εκατομμυρίου λιρών.



Όπως είπαν στην αστυνομία καλεσμένοι του πάρτυ, η κοπέλα, φαινόταν πολύ αγχωμένη.

Μετά το θάνατό της έγινε ιατροδικαστική εξέταση η οποία αποκάλυψε πως η 28χρονη έπασχε από AIDS. Για το λόγο αυτό σύμφωνα με την εφημερίδα Komsomolskaya Pravda οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να τη σκότωσε επειδή τον κόλλησε.

O συλληφθείς από την μεριά του λέει πως κρατείται χωρίς λόγο καθώς είναι αθώος. «Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο αφού την γυναίκα μου την αγαπούσα.» ισχυρίζεται.

ΠΗΓΗ
ΦΡΙΚΤΗ δολοφονία γνωστού μοντέλου: Την έκαψε ζωντανή! ΦΡΙΚΤΗ δολοφονία γνωστού μοντέλου: Την έκαψε ζωντανή! Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.