ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Μάθε τι δείχνει έρευνα για τους οπαδούς του... KINKY $EX!!!!





Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που διεξήχθει με θέμα εαν οι άνθρωποι που προτιμούν το kinky $ex είναι ψυχολογικά υγιείς τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν!!

Η έρευνα λοιπόν αυτή αποκαλείπτει ότι η ομάδα ανθρώπων που ειναι πολύ πειθαρχιμένοι και εθισμένοι στο σαδισμό και στο μαζοχισμο (ΣΜ) συχνά αποφεύγουν μια ευγενική κοινωνία και καταφέυγουν να σκέφτονται πιο σκληρά πράγματα..όλο αυτό το παιχνίδι της σκληρότητας και της πειθαρχίας δείχνει ένα άτομο και ένα χαρακτήρα περισσότερο ψυχολογικά σταθερο.

Η μελέτη αυτή δείχνει 902 ΣΜ και 434 μη. Οι συμμετέχοντες, ολοκλήρωσαν αρκετους γύρους από ερωτηματολόγια που αποσκοπούσαν στην μέτρηση της συνολικής ψυχικής υγείας τους, με ερωτήσεις σχετικά με την προσωπικότητά τους, την ευαισθησία στην απόρριψη, το στυλ στις σχέσεις, και τη γενική ευημερία .

Τα αποτελέσματα φαίνονται περίεργα σε πολλούς, αλλά μόλις καταλάβετε τι σημαίνουν, δεν θα σας κάνει τελικά μεγάλη εντύπωση!

Σκεφτείτε το: Ένα πρόσωπο που είναι πρόθυμο να δώσει για να φετίχ του ιδέες, να πειραματιστεί με παιχνίδια, να επικοινωνήσει με διάφορους τρόπους και να διερευνήσει εναλλακτικές λύσεις εκτός του κανονικού ιεραπόστολικού και συνηθισμένου σίγουρα είναι και νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό του.



ΠΗΓΗ
ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Μάθε τι δείχνει έρευνα για τους οπαδούς του... KINKY $EX!!!! ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Μάθε τι δείχνει έρευνα για τους οπαδούς του... KINKY $EX!!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.