ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα του 22χρονου φοιτητή από τα Τρίκαλα: "Η νεκροτομή δείχνει καθαρά ότι πήγε από αμέλεια γιατρών"!!!

ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα του 22χρονου φοιτητή από τα Τρίκαλα:
 Ξεσπάει η μητέρα του 22χρονου φοιτητή από τα Τρίκαλα, που έχασε άδικα, όπως λέει την ζωή του από ιατρική αμέλεια.
Όπως σας είχαμε πει, ο νεαρός ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί δεν τον κράτησαν. Είπαν πώς δεν έχει κάτι και τον έστειλαν σπίτι, σύμφωνα με την μητέρα του.
Μετά που επέστρεψαν στο νοσοκομείο ήταν αργά...
«Η νεκροτομή δείχνει καθαρά ότι πήγε από αμέλεια γιατρών. 22χρονο παιδί με τέτοιο πρόβλημα δεν το στέλνεις σπίτι του, ούτε τον αφήνεις με ένα ορό. Θα πληρώσουν για αυτό. Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά δεν θα τους αφήσω να σκοτώσουν και άλλους», λέει η μητέρα του νεαρού κλαίγοντας μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα».
«Δεν το εξέτασαν σωστά το παιδί. Δεν τον είδε χειρούργος, δεν του έβγαλαν έναν υπέρηχο», προσθέτει, ενώ ξεσπάει σε λυγμούς  όταν περιγράφει πώς κατάλαβαν ότι το παιδί είναι νεκρό.
«Η κόρη μου φώναζε 'είναι καλά;' αλλά δεν της έδιναν σημασία. Κάποια στιγμή δεν άντεξε, άνοιξε την πόρτα και βρήκε το παιδί με ένα σεντόνι. Δεν μπήκαν στον κόπο να μαςενημερώσουν»...


star.gr
ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα του 22χρονου φοιτητή από τα Τρίκαλα: "Η νεκροτομή δείχνει καθαρά ότι πήγε από αμέλεια γιατρών"!!! ΣΟΚΑΡΕΙ η μητέρα του 22χρονου φοιτητή από τα Τρίκαλα: "Η νεκροτομή δείχνει καθαρά ότι πήγε από αμέλεια γιατρών"!!! Reviewed by Unknown on 10:32 Rating: 5
Από το Blogger.