ΣΟΚ!!! 61χρονος άνδρας από το Τέξας που για 5 χρόνια ήταν συνεχώς μεθυσμένος!!!

Θα σας πούμε για έναν 61χρονο άνδρα από το Τέξας που για 5 χρόνια ήταν συνεχώς μεθυσμένος...


Και μάλιστα, χωρίς να πίνει ούτε γουλιά αλκοόλ. Για μεγάλο διάστημα πάλευε να πείσει τον κόσμο ότι δεν είναι… αλκοολικός. Κανείς όμως δεν τον πίστευε γιατί όλη μέρα ήταν μεθυσμένος.
Περισσότερο, πάλευε να πείσει τη γυναίκα του, νοσοκόμα στο επάγγελμα, η οποία είχε φτάσει σε σημείο να τον υποβάλλει σε τακτικά… αλκοτέστ, στα οποία οι ενδείξεις χτυπούσαν κόκκινο! Και συγκεκριμένα, ακόμα και όταν ορκιζόταν πως δεν είχε βάλει γουλιά στο στόμα του, το αλκοόλ στο αίμα του ήταν μέχρι και 5 φορές περισσότερο από το νόμιμο όριο.
Και τώρα, θα σας εξηγήσουμε πως συνέβαινε αυτό. Το στομάχι του Τεξανού μετέτρεπε το φαγητό σε αλκοόλ, λόγω μιας πολύ σπάνιας ασθένειας, που ονομάζεται το Σύνδρομο της Αυτοζυθοποιίας. Ο μηχανισμός πίσω από το Σύνδρομο πιστεύεται ότι είναι μία υπερανάπτυξη των ζυμομυκήτων στο έντερο, που έχει ως αποτέλεσμα οι ζυμομύκητες να ζυμώνουν τους υδατάνθρακες σε αιθανόλη.
Μετά από μία θεραπεία με αντιμυκητιασικά φάρμακα, οι ζυμομύκητες στο στομάχι του τέθηκαν υπό έλεγχο και ο 61χρονος είναι, πλέον, σε θέση να… περνά τα αλκοτέστ της γυναίκας του με μηδενικές ενδείξεις.


ΣΟΚ!!! 61χρονος άνδρας από το Τέξας που για 5 χρόνια ήταν συνεχώς μεθυσμένος!!!  ΣΟΚ!!! 61χρονος άνδρας από το Τέξας που για 5 χρόνια ήταν συνεχώς μεθυσμένος!!! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.